Nisipar BIG cu prelată 152*152 cm de la 12 luni

Detalii privind produsul

Nisiparul mare de la producătorul BIG este una dintre cele mai populare jucării din această categorie. Nisipul de la producătorul german BIG poate suporta până la 200 kg de nisip, ceea ce îl face să fie cel mai mare nisipar din oferta noastră. Nisiparul din pereți colorați de plastic, are o formă pătrată cu dimensiuni exterioare de 152*152*24 cm, iar dimensiunile interioare ale acestuia sunt de 120*120 cm. Nisiparul potrivit pentru copii de la 12 luni este foarte practic, astfel încât să-l puteți împacheta cu mare ușurință și să-l mutați în alt loc. Elementul component al nisiparului este prelata de acoperire, care împiedică pătrunderea apei și a murdăriei în nisipar.

Copilul se poate juca în acest nisipar ore întregi. Nisiparul are toate marginile rotunjite, astfel copilul dvs. nu se poate răni jucându-se cu acesta. Producătorul german BIG s-a gândit, de asemenea, la partea practică a jucărieii și în cazul în care doriți să depozitați nisiparul în interior pentru iarnă, puteți să-l desfaceți pur și simplu, să-l ștergeți cu o cârpă umedă astfel încât să fie curat pentru depozitarea peste iarnă. Nisipul pentru copii cu prelată de acoperire BIG este protejat de stabilizatoarele UV, ceea ce înseamnă că jucărie va rămâne tot așa de frumoasă ani de zile, fâră să-și mai piardă din culorile sale. Produsele BIG sunt testate în instituții independente și subliniază calitatea produselor. Nisipul este realizat din plastic stabil, de înaltă calitate. Marca BIG oferă o garanție de până la 3 ani pentru produsele sale.

Nisparul mare cu prelată de acoperire BIG este testat de autoritatea germană de inspecție TÜV Rheinland, în conformitate cu standardele stricte de siguranță GS. Marca germană BIG este producătorul de jucării de top, recunoscut internațional. Logo-ul BIG este un taur care prezintă rezistență, durabilitate și dinamism - acestea fiind semnele distinctive ale acestui brand. Marca BIG se bazează pe siguranța produselor sale, materialele folosite sunt nu doar bune, ci și inofensive. Designul inconfundabil, procesele moderne de producție și jucării care îndeplinesc cerințele copiilor - acesta este brandul BIG.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni152*152*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Dimensiunile ambalajului138*26*50 cm
Lungime intreaga152 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate12,5 kg
Capacitate maximă admisă50 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...