Motocicletă Roadster cu baterie Smoby cu baterie de la 24 luni

Detalii privind produsul

Motocicleta pentru copii Smoby Roadster are un design sport și o combinație de culori portocaliu, argintiu și bej completate cu negru. Motocicleta pentru copii funcționează cu baterii și poate atinge o viteză de până la 5 km/h. Aceasta este o viteză sigură și rezonabilă astfel că, este potrivită pentru copii de la 2 ani. Lungimea acesteia este de 83 cm, lățimea de 45 cm și înălțimea de 55 cm. Aceasta este acționată manual la ghidon și pornește imediat după apăsarea butonului de pe partea dreaptă a motocicletei. Bateria este de 6V și se poate reîncărca utilizând adaptorul inclus în ambalaj. 

În timpul funcționării depline durata de viață a bateriei este de 2 ore. Tracțiunea se realizează cu cele două roți din spate. La această motocicletă se poate achiziționa și o baterie de rezervă pentru a se extinde durata de funcționare. Această motocicletă cu baterie minunată este perfectă pentru micii concurenți. Capacitatea maximă de greutate a motocicletei pentru copii este de la 30 până la 50 kg. Motocicleta Roadster are imitație de lumini în partea din față. Ghidonul motocicletei pentru copii este fabricat din metal solid.

Scaunul este foarte confortabil și este format ergonomic pentru copii de la 2 ani. Datorită acestuia copilașul nu va obosi nici după un condus mai îndelungat. Materialul din plastic din care a fost fabricată această motocicletă pentru copii este puternic și durabil, care îi va servi pe copii timp de mai mulți ani. Motociclea Roadster are roți din cauciuc solid. Condusul pe propria motocicletă este de neuitat și copiilor le place. Această motocicletă cu baterie pentru copii este un produs franțuzesc de calitate de la Smoby. Acesta dispune de un certificat de calitate și siguranță.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni83*45*60 cm
Capacitate maximă admisă30-50 kg
Note6V, 5 km/ 1 hod
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...