Motocicletă Roadmaster cu baterie Smoby albastru de la 24 luni

Detalii privind produsul

Motocicleta pentru copii Roadster ZR 900 Smoby are un design sport unic și o combinație de culori albastru, argintiu și negru. Motocicleta pentru copii funcționează cu baterie și poate atinge o viteză de până la 5 km/h. Aceasta este o viteză sigură și rezonabilă, potrivită pentru copii de la 2 ani. Lungimea acesteia este de 83 cm, are o lățime de 45 cm și o înălțime de 55 cm. Conducerea se face cu ghidonul manual pornind imediat după apăsarea butonului din partea dreaptă a motocicletei. Bateria are 6V și se reîncarcă cu adaptorul inclus în ambalaj. 

În funcționare completă durata de funcționare a bateriei este de 2 ore. Tracțiunea se face cu cele două roți din spate. La această motocicletă se poate achiziționa de asemenea o baterie de rezervă, care să extindă durata de funcționare. Această motocicletă cu baterie minunată pentru copii este potrivită pentru micul concurent. Capacitatea maximă de greutate a motocicletei pentru copii este de 30 până la 50 de kg. Motocicleta Roadster ZR 900 ALUBOX are o imitație de lumină în față. Ghidonul motocicletie pentru copii este realizat din metal solid. Scaunul este foarte confortabi și este fabricat ergonomic pentru copii de la 2 ani. 

Datorită acesteia copilașul nu va obosi chiar și după un timp mai îndelungat de călătorie. Materialul din plastic din care este fabricată motocicleta pentru copii este puternic și durabil, copii îl vor folosi pentru un timp îndelungat ca nou. Motocicleta Roadster pentru copii are roți din cauciuc solid. Conducerea pe, propria motocicletă este de neuitat, iar copii o iubesc. Această motocicletă cu baterie pentru copii este un produs de calitate de la producătorul franțuzesc Smoby. Acesta deține un certificat de calitate și siguranță. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni83*45*55 cm
Greutate copil maxima30-50 kg
Note6V, 5 km/ 1 hod
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...