Colț de îngrijire pentru păpușă Nursery 4in1 Écoiffier patut scaun de masă baie si olita de la 12 luni

Detalii privind produsul

Colțul de îngrijire pentru păpuși Nursery 4în1 de la producătorul francez Écoiffier este un set excelent de jucării pentru fetele de la 18 luni cărora le place să se joace cu păpușile. Setul de accesorii pentru păpușă este realizat în nuanțd superbe de roz și include un pat cu carusel, un scaun de masă cu spațiu de depozitare în partea de jos, o oliță și o cădiță practică în care păpușa poate face baie. Fetițele vor avea la dispoziție un pieaptăn, un termometru, un încălzitor de lapte cu sticla, săpun lichid, o cană cu capac și o tavă de prânz cu tacămuri. Setul de alaptare este potrivit pentru o păpușă cu dimensiunea maxima de 32 cm.

Setul de jucării pentru păpuși se asortează foarte bine împreună și luminează fiecare cameră a copiilor. Colțul de îngrijire va permite copiilor să se dedice pe deplin păpușei lor, oferindu-i îngrijire completă pe tot parcursul zilei. Se joacă cu ea în multe feluri, fetițele încearcă jocul mamei, își hrănește păpușa, îi fac baie, o pun la culcare. Datorită acestui fapt, se apropie mai repede de lumea adulților, capătă simțul responsabilității. De asemenea, își dezvoltă abilitățile motorice, abilitățile de comunicare și află pentru ce sunt diferitele accesorii. Accesoriile sunt realizate din materiale de plastic de înaltă calitate, cu margini rotunjite. Păpușa nu este inclusă în pachet.

Écoiffier aduce copiilor jucării pentru copii de înaltă calitate, cu un design original, care îndeplinesc chiar și cele mai înalte criterii europene, motiv pentru care sunt potrivite chiar și pentru cei mai mici copii. Într-o lume în care întâlnim cel mai des produse fabricate în China, producătorul franțuzesc Écoiffier se remarcă prin designul său original influențat de ultimele tendințe, criterii de siguranță în timpul producției și calitate la un preț rezonabil

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiunile ambalajului60*40*53 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,16 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...