Mobilier din lemn pentru copii Forest table and Chairs Tender Leaf Toys masă cu spațiu de depozitare și cu două scăunele ursuleț și iepuraș

Detalii privind produsul

Mobilierul din lemn Forest este un set excepțional complementar pentru băieții și fetițele de la vârsta de 3 ani. Măsuța și două scăunele rezistente și de calitate de top este munca designerilor cu mână iscusită a mărcii Tender Leaf Toys în colaborare cu artizanii experimentați direct din Marea Britanie. Măsuța, care dispune de spațiu de depozitare servește pentru bucuria micilor năzdrăvani, deoarece partea sa superioară se poate da jos, sub care se află compartimente pentru depozitarea diferitelor jucării, cuburi, creioane colorate, cărți de colorat și alte lucruri mici. Măsuța este puternică, structura sa s-a fabricat din lemn de calitate de top combinată cu picioare masive, care se lărgesc în jos prin aceasta asigurând stabilitatea mobilierului.

Cele două scaune moderne, care fac parte din set servesc pentru bucuria și confortul copiilor cu motivul artistic urs și iepurașa a căror urechi creează o atmosferă drăguță pe spătar astfel că, se realizează o conexiune specială între copii și natură. Copii inventează întâmplări și povești despre animalele din pădure, pe care le vor povesti cu drag fraților și prietenilor lor. Masa și scaunele s-au fabricat din material de lemn lucrat cu grijă, care asigură designul neted, care are un efect pozitiv asupra băieților și fetițelor. În timpul jocului va trece prin camera de copil o atmosferă veselă. Designul unic britanic nu cucerește doar atenția copilului, ci și părinții vor aprecia produsul rezistent al mărcii Tender Leaf, care îi va servi pe copii dumneavoastră pentru un timp îndelungat. Măsuța și scăunelele devin partea organică a camerei de copil, și mai multe generații o vor folosi cu plăcere. 

Datorită mobilierului de calitate de top Tender Leaf Toys copii se pot simți în diferite meserii, pot deveni artizani și designeri. Pe măsuță pot asambla puzzle, joc de construit, pot desena, colora, își pot dezvolta abilitățile în mai multe feluri. Măsuța se poate combina cu alte mobiliere pentru copii Tender Leaf astfel că, puteți realiza și o căsuță mică pentru copilul dumneavoastră în camera sa unde își poate da frâu liber fanteziei sale, imaginației, se poate dezvolta creativ pe el însuși și talentul său. Mobilierul unic Tender Leaf, care cuprinde în sine adânc tradițiile britanice oferă numeroase posibilități de joacă pentru cei mici în timp ce se realizează o relație între ei și natură. 

Unele jucării care poartă marca Tender Leaf ascund în ele mesajul unicității și tradiției britanice în timp ce contribuie la dezvoltarea fizică și sufletească a copilului și la îmbogățirea creativității sale. Stilul obișnuit englezesc care se remarcă în materialele de bază, forme și culori stimulează curiozitatea și fantezia copiilor. Datorită normelor înalte ecologice și de etică ale producătorului jucăriile dispun de certificat ICTI, care garantează în același timp un management forestier durabil și reponsabil. Jucările din lemn corespund cerințelor stricte de siguranță și standelor Uniunii astfel că, joaca cu acestea este pe deplin sigură. 

Caracteristici

  • Mobilier din lemn de calitate de top
  • Masă cu spațiu de depozitare
  • 2 scăunele cu motiv animale
  • Aspect rezistent
  • Jucărie pentru mai multe generații 
  • Dezvoltă în mai multe feluri pe băieți și fetițe
  • Produs ecologic, corespunde cerințelor UE
  • Jucărie rezistentă de la compania Tender Leaf
  • Potrivită de la vârsta de 3 ani
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat în Regatul Unit
Dimensiuni116*56*52 cm
Înălțimea suprafeței de lucru47 cm
Dimensiunile ambalajului64*64*14 cm
Înălțimea scaunului27 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Piese de puzzle3
Culoareabej
Set de produseNu
gift SS2024TL4721 Drevený králik,TL4722 Drevený zajac,TL4723 Drevený ježko,TL4724 Drevená líška,TL4725 Drevená srnka,TL4726 Drevená veverička,TL4727 Drevená lasica,TL4728 Drevený jazvec
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...