Măgăruş de pluş Régliss Les Amis-Anon Kaloo 25 cm în cutie de cadou pentru cei mai mici

Detalii privind produsul

Măgăruşul de pluş, Kaloo Régliss Les Amis-Anon, este o jucărie fermecătoare din pluş fin, pentru cei mai mici de la vârsta de 0 luni. Înălţimea măgăruşului de pluş pentru bebeluşi este 25 cm, este fabricat din pluş fin şi oferă un joc sigur pentru copii. Măgăruşul de pluş este un prieten moale şi pufos pentru cei mici, care datorită calităţii franţuzeşti poate fi alături de cei mici chiar din clipa naşterii. Culoarea fină de gri are un efect calmant asupra micuţilor şi se achiziţionează într-o cutie de cadou aleasă cu gust, astfel veţi putea oferi jucăria ca şi un cadou pentru cei dragi. Caracteristica interesantă a jucăriei de pluş pentru copii este că preia mirosul unic al micuţului, care este destul de important în primele săptămâni după naştere, astfel copilaşii se vor simţii în siguranţă în apropierea acestei jucării. Cu ajutorul jucăriei de pluş pentru cei mici, bebeluşul va conștientiza existența lui în lumea din afara burticii mamei.

Jocul cu jucărie de pluș este foarte important pentru dezvoltarea fiecărui bebeluş. Jucăria creşte activitatea creierului, modelează personalitatea, dezvoltă lucrul manual şi abilităţile copilului. Copilul este foarte sensibil la atingere, încă din primele săptămâni după naștere, reacționează la atingere, iar măgăruşul moale de pluş Kaloo stimulează ideal această sensibilitate. Copiii adoră să ronţăie jucăriile, astfel vor putea încerca lucruri noi din jurul lor. Fiecare jucărie Kaloo este testată şi se potriveşte celor mai severe standarde. Poate fi ronţăită, încercată şi gustată. Datorită aspectului unic, culorilor fine şi suprafeţei netede, jucăria de bebe va deveni favorita fiecărui copil.

Kaloo este un furnizor francez de calitate, care se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea jucăriilor moi de pluș, pentru cei mai mici copii. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor. Jucăriile Kaloo reflectă elementele frumuseții franțuzeşti, perfecțiunea și designul unic. Producătorul ține cont şi de nevoile și dorințele bebelușilor, datorită acestui lucru, bebeluşii, se simt în siguranță și sunt calmi lângă jucăriile Kaloo. Curățarea jucăriei este foarte ușoară, spălarea acesteia este recomandată în apă de 30°C. La spălare evitați utilizarea înălbitorului şi a dedurizatorului pentru menținerea culorilor și a calității, apoi lăsaţi jucăria să se usuce liber.

Caracteristici

  • măgăruş fin din pluş
  • pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni
  • aspect cu culori fine
  • înălțimea jucăriei este 25 cm
  • este ideal pentru alintare
  • este recomandată spălarea acestuia în apă de 30°C pentru păstrarea calității și culorii
  • se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă
  • design franţuzesc unic
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni25 cm
Dimensiunile ambalajului14*14*14 cm
Greutate0,25 kg
Culoareagri
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...