Mixer din lemn cu sunet Baker's Mixing Tender Leaf Toys set cu 7 bucăți cu ustensile de bucătărie și prăjituri

Detalii privind produsul

Mixerul din lemn Baker's Mixing este munca designerilor de rangul întâi a mărcii Tender Leaf Toys direct din Marea Britanie, care îl face fericit pe fiecare copil deja de la vârsta de 3 ani. Designul tradițional britanic, aspectul plăcut și prelucrat combinat cu culori vii au un efect stimulator asupra dezvoltării creativității și fanteziei copiilor. Datorită structurii sale din lemn puternic și durabil, îi va distra pe micii bucătari pentru un timp îndelungat, va servi și mai multe generații. Setul format din 6 accesorii va forma garantat baza distracției îndelungate. 

Mânerul mixerului din lemn dotat cu bol de amestecat se poate mișca, care face posibilă ridicarea aceluia, butonul, care se poate întoarce redă sunet mecanic astfel pe copilul dumneavoastră îl așteaptă o experiență precum cea reală în timpul jocului. Partea setului este formată din sucitor, cârpător din lemn, lingură de gătit și două prăjituri gustoase. Cu acest set excepțional de jucărie din copilul dumneavoastră în câteva clipe se va trasnforma în patiser mic, vor dobândi cu prietenii săi cunoștințele preparării prăjiturii și prepararea bunătăților. În timpul manipulării accesoriilor li-i se dezvoltă copiilor motorica fină, modul lor de gândire logică, abilitățile de limbaj și de comunicare, vor fi mai aproape de lumea adulților. 

În timpul fabricării folosesc material din lemn lucrat cu grijă datorită căruia în inima copilului ajunge deja produs de calitate de top. Motivul artistic al mixerului stimulează simțul de frumusețe estetică al copiilor, are un efect stimulator asupra imaginației și fanteziei lor. Mixerul cu acesorii cuprinde în sine aspectul unic britanic, creând o atmosferă unică, care este munca artizanilor calificați. Mixerul în sine și accesoriile, care aparțin de acesta oferă multe posibilități la distracție, copii pot forma un colț propriu mic pentru ei pentru realizarea lor înșiși și creativității lor. 

Unele jucării care poartă marca Tender Leaf ascund în ele mesajul unicității și tradiției britanice în timp ce contribuie la dezvoltarea fizică și sufletească a copilului și la îmbogățirea creativității sale. Stilul obișnuit englezesc care se remarcă în materialele de bază, forme și culori stimulează curiozitatea și fantezia copiilor. Datorită normelor înalte ecologice și de etică ale producătorului jucăriile dispun de certificat ICTI, care garantează în același timp un management forestier durabil și reponsabil. Jucările din lemn corespund cerințelor stricte de siguranță și standelor Uniunii astfel că, joaca cu acestea este pe deplin sigură. 

Caracteristici

  • mixer din lemn cu sunet
  • cu 7 accesorii
  • Aspect elegant britanic
  • Jucărie pentru mai multe generații
  • Îi dezvoltă în mai multe feluri pe băieți și fetițe
  • Produs ecologic, corespunde cerințelor UE
  • Jucărie rezistentă de la compania Tender Leaf
  • Potrivită de la vârsta de 3 ani
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in Great Britain
Dimensiuni22*12*21 cm
Dimensiunile ambalajului22*13*21 cm
Ambalat în carton I/NDa
Piese puzzle7
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...