Mingi senzoriale pentru dezvoltarea simțurilor bebelușului Kaloo 5 tipuri de mingi moi de la 0 luni

Detalii privind produsul

Mingile senzoriale pentru dezvoltarea simturilor bebelusului din colectia Stimuli de la compania franceza Kaloo vor incanta fiecare bebelus inca de la nastere. Mingile special concepute în cooperare cu terapeuții copiilor vor ajuta la stimularea și dezvoltarea completă a simțurilor copiilor. Setul de 5 mingiuțe este confectionat din material textil moale, care este delicat cu pielea sensibila a copiilor. Mingile colorate cu dimensiunea de 5 cm sunt realizate in diferite culori si modele, copiii le pot explora fara teama, descopera diferite suprafete, isi antreneaza sensibilitatea tactila. Datorită culorilor contrastante și modelelor speciale de pe mingi, copilul își dezvoltă vederea și învață să distingă culorile noi.

Mingile moi multisenzoriale vor capta pe deplin atentia copilului dvs., jucăndu-se cu acestea, cei mici își dezvoltă dexteritatea, reflexele si abilitățile motorice. Mingile respectă cele mai înalte standarde de siguranță, copiii se pot juca cu ele fără teamă. Cresc împreună cu copiii care, chiar și la o vârstă mai înaintată, pot găsi oricând noi modalități de a le folosi - mingile pot fi rostogolite, aruncate, cei mici învăță să jongleze cu ele sau părinții lor le ascund și copilul încearcă să le găsească împreună cu frații săi. Varietatea bogată de activități oferite de mingile senzoriale din gama Stimuli va aduce multă bucurie și experiențe grozave copiilor. Pretul afisat este valabil pentru 5 mingiuțe.

De mai bine de 20 de ani, compania franceză Kaloo se ocupă cu realizarea jucăriilor moi din material textil și de pluș cu un design unic. Procesul de fabricare al jucăriilor este controlat temeinic, fiecare jucărie trebuie să îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Kaloo are grijă de nevoile și dorințele celor mai mici copii, care se simt bine și în siguranță cu jucăriile Kaloo.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Ambalaj de carton DA/NUDa
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...