Minge UNICE Tom şi Jerry 15 cm

Detalii privind produsul

Această minge din cauciuc Tom&Jerry, care provine de la producătorul spaniol UNICE cu un diametru de 15 cm face parte din categoria mingilor de dimensiune mică pentru copii. Motivul său vesel colorat, care provine din desenele preferate Tom&Jerry le place mai ales copiilor pentru care dimensiunea mingii este perfectă, deoarece o minge mai mare ar fi prea mare pentru ei. 

Datorită dimensiunii mingii pentru copii este ideală pentru distracţiile în apă şi pentru alte activităţi sportive de vară. Se poate juca cu ea aproape oriunde - în aer liber, în interior, la apă sau pe plajă, cu prietenii sau cu familia, acesta depinde doar de fantezie şi cheful de joacă. Mingea pentru copii poate fi chiar şi un cadou perfect și drăguț cu, care îi oferiți bucurie și distracție copilașului dumneavoastră.

O minge de jucărie alungă într-un mod activ plictiseala din viața copilașului dumneavoastră, îmbunătățește motorica și dezvoltă munca în echipă. Producătorul spaniol UNICE s-a specializat în fabricarea jucăriilor de mai multe feluri, renumele său se datorează mingilor sale de calitate bună cu o luminozitate înaltă.  În categoria mingilor pentru copii se încadrează printre producătorii lideri mondial, fabrică zilnic 150.000 de mingi. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Dimensiuni150 mm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...