Minge cu poveste Go Diego Go Unice 23 cm

Detalii privind produsul

Mingea Go Diego Go pentru copii, de la producătorul spaniol Unice, cu un diametru de 23 cm face parte din categoria mingilor de dimensiune standardă pentru copii. Mingea pentru copii este recomandată de la vârsta de 3 ani. Motivul vesel al serialului latino-american Go Diego Go va oferi bucurie copiilor indiferent de vârstă şi sex. Preţul se referă la 1 bucată de minge.

Mingea pentru copii este concepută în principal pentru a fi utilizată în aer liber. Având în vedere dimensiunile sale este ideală pentru jocurile dodgeball, pentru fotbal sau pentru alte jocuri cu minge şi pentru activităţi sportive de vară, la care se pot alătura şi părinţii. Mingea pentru copii poate fi chiar şi un cadou drăguţ şi distractiv.

Joaca cu mingea este o modalitate excelentă pentru alungarea plictiselii, dezvoltă motricitatea şi întăreşte spiritul de echipă. Compania spaniolă Unice este specializată în producerea jucăriilor pentru copii, iar renumele său se datorează mingilor sale lucioase de calitate. În categoria mingilor pentru copii face parte din liderii producătorilor de jucării din lume, poate produce chiar şi 150.000 de mingi pe zi.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Dimensiuni230 mm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...