Minge sport EURO 22 cm / cauciuc gros

Detalii privind produsul

Mingea din cauciuc Unice proiectată pentru pasionații de sport și fotbal cu motive de fotbal. Printre acestea o minge este Euro 2008.  Această este o minge cu un diametru de 22 cm, cu o dimensiune standard, foarte rezistentă. 

Mingea s-a fabricat din cauciuc special şi dispune de o suprafaţă luminoasă. Aceasta se poate umfla uşor cu pompa. Această minge din cauciuc este foarte rezistentă şi este potrivită pentru orice joacă cu mingea şi pentru orice vârstă. Cu o minge de cauciuc cu un astfel de diametru joaca este potrivită în primul rând în aerul liber sau pe coridor. 

Jocurile cu mingea îi ajută pe copii să-şi împlinească, în mod distractiv, nevoia de mişcare. Astfel că, ei își vor consuma energia într-un mod potrivit -exercițiile active în aer liber le vor oferi bucurie şi totodată acestea au un beneficiu şi pentru sănătate. Unice este o companie spaniolă specializată în fabricarea jucăriilor, cel mai cunoscut produs al său în categoria mingilor din cauciuc se află mingea de fotbal de calitate excepțională, care strălucește cu o lumină extraordinară. Acesta se încadrează printre liderii mondiali și produce chiar și 150.000 de mingi pe zi. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Dimensiuni220 mm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...