Minge sport EURO 22 cm / cauciuc gros

Detalii privind produsul

Mingea din cauciuc Unice proiectată pentru pasionații de sport și fotbal cu motive de fotbal. Printre acestea o minge este Euro 2008.  Această este o minge cu un diametru de 22 cm, cu o dimensiune standard, foarte rezistentă. 

Mingea s-a fabricat din cauciuc special şi dispune de o suprafaţă luminoasă. Aceasta se poate umfla uşor cu pompa. Această minge din cauciuc este foarte rezistentă şi este potrivită pentru orice joacă cu mingea şi pentru orice vârstă. Cu o minge de cauciuc cu un astfel de diametru joaca este potrivită în primul rând în aerul liber sau pe coridor. 

Jocurile cu mingea îi ajută pe copii să-şi împlinească, în mod distractiv, nevoia de mişcare. Astfel că, ei își vor consuma energia într-un mod potrivit -exercițiile active în aer liber le vor oferi bucurie şi totodată acestea au un beneficiu şi pentru sănătate. Unice este o companie spaniolă specializată în fabricarea jucăriilor, cel mai cunoscut produs al său în categoria mingilor din cauciuc se află mingea de fotbal de calitate excepțională, care strălucește cu o lumină extraordinară. Acesta se încadrează printre liderii mondiali și produce chiar și 150.000 de mingi pe zi. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Dimensiuni220 mm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...