Minge cu motiv de poveste Disney Unice

Detalii privind produsul

Mingea Disney de la producătorul spaniol Unice aparţine în categoria mingilor de mărime standard. Diametrul mingii cu 23 cm este potrivită de la 3 ani. Motivul mingii din desenele animate fermecător Disney garantat va aduce un zâmbet pe chipul fiecărui fan de desene animate. Aceasta prezintă mai mulţi eroi din desene animate- 101 Dalmaţieni, Lady and the Tramp, Dumbo, Bambi şi Regele Leu.

Mingea s-a fabricat în primul rând pentru folosirea în exterior şi în sălile de sport. Mingea s-a fabricat din material de calitate şi are o suprafaţă luminoasă, se poate umfla uşor cu pompa de minge. În ceea ce privește mărimea acestea este ideală pentru aruncare mingii, lovirea mingii sau pentru alte jocuri cu mingea şi activităţile sportive de vară, unde şi părinţii vor putea lua parte. Mingea este perfectă şi ca un cadou drăguţ şi distractiv.

Jocurile cu mingea îi ajută pe copii să-şi împlinească, în mod distractiv, nevoia de mişcare. Astfel că, ei își vor consuma energia într-un mod potrivit -exercițiile active în aer liber le vor oferi bucurie şi totodată acestea au un beneficiu şi pentru sănătate. Unice este o companie spaniolă specializată în producția de jucării pentru copii și este cel mai cunoscut datorită mingilor sale cu luminozitate minunată şi de înaltă calitate. Acesta se află în top în fabricarea mingilor din categoria mingilor de cauciuc, deoarece produce până la 150.000 de mingi pe zi.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni230 mm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...