Minge Omul păianjen Unice 23 cm

Detalii privind produsul

Mingea Omul păianjen pentru copii de la producătorul spaniol Unice face parte din grupul mingilor de dimensiune standardă. Diametrul mingii recomandate în primul rând băieţilor de la vârsta de 3 ani este 23 cm. Motivul acesteia este reprezentat de supereroul şi companionii lui, din benzile desenate Omul păianjen, care cu siguranţă va fi favoritul micului supererou al dvs.

Mingea pentru copii este concepută în principal pentru a fi utilizată în aer liber. Având în vedere dimensiunile sale este ideală pentru jocurile dodgeball, pentru fotbal sau pentru alte jocuri cu minge şi pentru activităţi sportive de vară, la care se pot alătura şi părinţii. Mingea pentru copii poate fi chiar şi un cadou drăguţ şi distractiv.

Joaca cu mingea este o modalitate excelentă pentru alungarea plictiselii, dezvoltă motricitatea şi întăreşte spiritul de echipă. Compania spaniolă Unice este specializată în producerea jucăriilor pentru copii, iar renumele său se datorează mingilor sale lucioase de calitate. În categoria mingilor pentru copii face parte din liderii producătorilor de jucării din lume, poate produce chiar şi 150.000 de mingi pe zi.

Doprava 79

Descriere tehnică

Dimensiuni230 mm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...