Minge din cauciuc Champions League Unice 15 cm

Detalii privind produsul

Producătorul spaniol a conceput colecţia de mingi Unice cu tematică sportivă pentru cei care adoră sportul şi jocurile sportive. Din aceasta face parte şi mingea Champions League decorată cu logoul clubului popular spaniol de fotbal. Diametrul mingii este 15 cm, prin urmare face parte din grupul mingilor din cauciuc de dimensiune mică. Este atemporală şi se poate umfla chiar şi cu o pompă simplă de minge. Preţul se referă la 1 bucată de minge.

Această minguţă mică, datorită mărimii sale, este ideală pentru utilizarea sa în înterior, pentru distracţiile în apă şi pentru alte activităţi sportive de vară. Se poate juca cu ea aproape oriunde - în aer liber, în interior, la apă sau pe plajă, cu prietenii sau cu familia, acesta depinde doar de fantezie şi cheful de joacă. Mingea pentru copii poate fi chiar şi un cadou drăguţ şi distractiv.

Joaca cu mingea este o modalitate excelentă pentru alungarea plictiselii, dezvoltă motricitatea şi întăreşte spiritul de echipă. Compania spaniolă Unice este specializată în producerea jucăriilor pentru copii, iar renumele său se datorează mingilor sale lucioase de calitate. Este lider mondial în categoria mingiuţelor din cauciuc, poate produce chiar şi 150.000 de mingi pe zi.

Doprava 79

Descriere tehnică

Dimensiuni150 mm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...