Minge Familia Simpson Unice 23 cm

Detalii privind produsul

Mingea Familia Simpson pentru copii de la producătorul spaniol Unice face parte din grupul mingilor de dimensiune standardă. Folosirea acesteia este recomandată copiilor de la vârsta de 3 ani. Serialul Simpsons, renumită în întreaga lume, este foarte populară și face parte de mult timp din cele mai de succes seriale şi este favoritul celor mici şi celor mari. Preţul se referă la 1 bucată de minge.

Mingea pentru copii este concepută în principal pentru a fi utilizată în aer liber. Având în vedere dimensiunile sale este ideală pentru jocurile dodgeball, pentru fotbal sau pentru alte jocuri cu minge şi pentru activităţi sportive de vară, la care se pot alătura şi părinţii. Mingea pentru copii poate fi chiar şi un cadou drăguţ şi distractiv.

Joaca cu mingea este o modalitate excelentă pentru alungarea plictiselii, dezvoltă motricitatea şi întăreşte spiritul de echipă. Compania spaniolă Unice este specializată în producerea jucăriilor pentru copii, iar renumele său se datorează mingilor sale lucioase de calitate. În categoria mingilor pentru copii face parte din liderii producătorilor de jucării din lume, poate produce chiar şi 150.000 de mingi pe zi.

Doprava 79
Descriere tehnică
Dimensiuni230 mm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...