Minge de volei Beach Volley Unice din cauciuc 22 cm

Detalii privind produsul

Mingile de volei sunt accesoriile indispensabile ale plajei şi ale verii. Pentru a vă distra, nu trebuie neapărat să călătoriţi la mare, deoarece mingea de volei pentru plajă poate fi folosită în grădină sau în multe alte locuri. Seria de produse ale mingilor de calitate din cauciuc de la producătorul Unice a fost concepută în primul rând pentru cei care adoră sporturile cu minge, care adoră mingile de volei pentru plajă. Una dintre aceste produse este mingea frumoasă de volei Beach Volley.

Mingea este fabricată din material de înaltă calitate şi are o suprafaţă lucioasă. Se poate umfla chiar şi cu o pompă simplă de minge. Mingea din cauciuc, inclusiv mingea de volei, se potriveşte pentru aproape toate jocurile cu minge şi pentru toate vârstele. Având în vedere diametrul mingii din cauciuc este ideală, în primul rând, pentru utilizarea sa în aer liber şi va distra micuţii şi pe cei mari.

Jocul cu minge oferă o modalitate distractivă pentru a satisface nevoia copiilor de a se mişca, prin urmare ei îşi pot descărca energia în cel mai bun mod posibil - deoarece mişcarea activă în aer liber este sănătoasă şi distractivă. Compania spaniolă Unice este specializată în producerea jucăriilor pentru copii, iar renumele său se datorează mingilor sale strălucitoare cu o lumină extraordinară şi de calitate excepţională. Se remarcă nu numai în categoria mingilor de volei - poate produce chiar şi 150.000 de mingi pe zi.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Dimensiuni220 mm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...