Minge din cauciuc Euro 2008 Unice

Detalii privind produsul

Producătorul spaniel, Unice a fabricat colecția de mingi, Unice pentru cei cărora le place sportul şi jocurile de sport cu motivul sport. De acestea aparţine şi mingea din cauciuc, Euro 2008 care este decorată cu motivul cupei UEFA 2008. Datorită diametrului de 15 cm, aceasta se încadrează printre mingile mici din cauciuc. Mingea este foarte rezistentă și se poate umfla uşor cu pompa de minge. Prețul este pentru 1 minge.

Datorită mărimii sale, mingea mică este perfectă pentru distracţia în apă şi pentru sporturile de vară. Se pot juca oriunde cu aceasta- în exterior, interior,la apă sau la mare, cu prietenii sau cu familia, depinde doar de fantezia şi de cheful de joacă. Mingea este potrivită şi ca şi un cadou drăguţ şi distractiv.

Joaca cu mingea este modalitatea minunată pentru a alunga plictiseala, îmbunătăţeşte motorica şi spiritul de echipă. Unice este o companie spaniolă specializată în producția de jucării pentru copii și este cel mai cunoscut datorită mingilor sale cu luminozitate minunată şi de înaltă calitate. Acesta se află în top în fabricarea mingilor din categoria mingilor de cauciuc, deoarece produce până la 50.000 de mingi pe zi.

Doprava 79
Descriere tehnică
Dimensiuni150 mm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...