Minge din cauciuc Dukla Unice

Detalii privind produsul

Producătorul spaniel, Unice a fabricat colecția de mingi, Unice pentru cei cărora le place sportul şi jocurile de sport cu motivul sport. Aici aparţine şi mingea din cauciuc Dukla. Cu diametrul său de 15 cm se încadrează printre mingile mici din cauciuc. Mingea este foarte rezistentă, se poate umfla şi cu pompă.

Datorită mărimii sale, mingea mică este perfectă pentru interior, distracţia în apă şi pentru alte sporturi de vară. Se pot juca oriunde cu aceasta- în exterior, interior,la apă sau la mare, cu prietenii sau cu familia, depinde doar de fantezia şi de cheful de joacă. Mingea este potrivită şi ca şi un cadou drăguţ şi distractiv.

Joaca cu mingea este modalitatea minunată pentru a alunga plictiseala, îmbunătăţeşte motorica şi spiritul de echipă. Unice este o companie spaniolă specializată în producția de jucării pentru copii și este cel mai cunoscut datorită mingilor sale cu luminozitate minunată şi de înaltă calitate. Acesta se află în top în fabricarea mingilor din categoria mingilor de cauciuc, deoarece produce până la 150.000 de mingi pe zi.

Doprava 79

Descriere tehnică

Dimensiuni150 mm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...