Minge cu motiv de poveste Winnie The Pooh Unice

Detalii privind produsul

Mingea Winnie the Pooh de la producătorul spaniol Unice se încadrează în categoria mingilor cu o dimensiune standard. Diametrul mingii de 23 cm este potrivită de la 3 ani. Motivul desenului animate Winnie the Pooh garantat va oferi bucurie fiecărui fan. Preţul include 1 minge.

Mingea s-a fabricat în primul rând pentru folosirea în exterior şi în sălile de sport. Mingea s-a fabricat din material de calitate şi are o suprafaţă luminoasă, se poate umfla uşor cu pompa de minge. În ceea ce privește mărimea acestea este ideală pentru aruncare mingii, lovirea mingii sau pentru alte jocuri cu mingea şi activităţile sportive de vară, unde şi părinţii vor putea lua parte. Mingea este perfectă şi ca un cadou drăguţ şi distractiv.

Jocurile cu mingea îi ajută pe copii să-şi împlinească, în mod distractiv, nevoia de mişcare. Astfel că, ei își vor consuma energia într-un mod potrivit -exercițiile active în aer liber le vor oferi bucurie şi totodată acestea au un beneficiu şi pentru sănătate. Unice este o companie spaniolă specializată în producția de jucării pentru copii și este cel mai cunoscut datorită mingilor sale cu luminozitate minunată şi de înaltă calitate. Acesta se află în top în fabricarea mingilor din categoria mingilor de cauciuc, deoarece produce până la 150.000 de mingi pe zi.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni230 mm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...