Real Madrid minge din cauciuc Unice

Detalii privind produsul

Mingile de fotbal Unice s-au fabricat cu logourile cluburilor sportive. Unul dintre ele este mingea cu motivul clubului faimos spaniol Real Madrid, din sediul central, Madrid. Cu un diametru de 23 cm se numără printre mingile de, dimensiuni standard şi în primul rând este potrivită băieţilor de la 3 ani.

Mingea s-a fabricat din cauciuc special şi are o suprafaţă luminoasă. Aceasta se poate umfla uşor cu pompa de minge. Această minge din cauciuc este foarte rezistentă şi este potrivită pentru orice joacă cu mingea şi pentru orice vârstă. În ceea ce privește diametrul mingii din cauciuc, aceasta este potrivită în primul rând pentru folosirea în exterior şi în sălile de sport.

Jocurile cu mingea îi ajută pe copii să-şi împlinească, în mod distractiv, nevoia de mişcare. Astfel că, ei își vor consuma energia într-un mod potrivit -exercițiile active în aer liber le vor oferi bucurie şi totodată acestea au un beneficiu şi pentru sănătate. Unice este o companie spaniolă specializată în producția de jucării pentru copii și este cel mai cunoscut datorită mingilor sale cu luminozitate minunată şi de înaltă calitate. Acesta se află în top în fabricarea mingilor din categoria mingilor de cauciuc, deoarece produce până la 150.000 de mingi pe zi.

Doprava 79

Descriere tehnică

Dimensiuni230 mm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...