Minge cu poveste Hannah Montana Unice 23 cm

Detalii privind produsul

Mingea Hannah Montana pentru copii, de la producătorul spaniol Unice, cu un diametru de 23 cm face parte din categoria mingilor de dimensiune standardă pentru copii. Motivul mingii, serialul american pentru adolescenţi Hannah Montana, cu siguranţă va încânta fiecare mic fan al acestuia. Folosirea acesteia este recomandată de la vârsta de 3 ani.

Mingea pentru copii este concepută în principal pentru a fi utilizată în săli de sport și în aer liber. Mingea este fabricată din material de calitate cu o suprafață lucioasă şi poate fi umflată cu o simplă pompă de minge. Datorită mărimii sale este ideală pentru jocurile dodgeball, pentru fotbal sau pentru alte jocuri cu minge şi pentru activităţi sportive de vară, la care se pot alătura şi părinţii. Mingea pentru copii poate fi chiar şi un cadou drăguţ şi distractiv.

Joaca cu mingea este o modalitate excelentă pentru alungarea plictiselii, dezvoltă motricitatea şi întăreşte spiritul de echipă. Compania spaniolă Unice este specializată în producerea jucăriilor pentru copii, iar renumele său se datorează mingilor sale lucioase de calitate. În categoria mingilor pentru copii face parte din liderii producătorilor de jucării din lume, poate produce chiar şi 150.000 de mingi pe zi.

Doprava 79
Descriere tehnică
Dimensiuni230 mm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...