Minge din cauciuc Real Betis Unice 23 cm

Detalii privind produsul

Minigile din cauciuc Unice au fost concepute pentru fanii cluburilor sportive şi sunt ornate cu emblemele cluburilor de fotbal. Una dintre ele este mingea Real Betis, clubul renumit spaniol de fotbal cu sediul la Sevilla. Cu diametrul său de 23 cm face parte din grupul mingilor de dimensiune standardă, iar folosirea acesteia este recomandată de la vârsta de 3 ani. Mingea de fotbal va oferi bucurie pentru cei mici şi cei mari. Preţul se referă la 1 bucată de minge.

Mingea este fabricată din material de calitate cu o suprafață lucioasă şi poate fi umflată cu o simplă pompă de minge. Mingea fabricată din cauciuc este ideală aproape pentru toate jocurile cu minge şi este recomandată pentru fiecare vârstă. Având în vedere diametrul mingii din cauciuc aceasta este concepută în principal pentru a fi utilizată în săli de sport și în aer liber.

Jocul cu minge oferă o modalitate distractivă pentru a satisface nevoia copiilor de a se mişca, prin urmare ei îşi pot descărca energia în cel mai bun mod posibil - deoarece mişcarea activă în aer liber este sănătoasă şi distractivă. Compania spaniolă Unice este specializată în producerea jucăriilor pentru copii, iar renumele său se datorează mingilor sale strălucitoare cu o lumină extraordinară şi de calitate excepţională. Este lider mondial în categoria mingilor din cauciuc, poate produce chiar şi 150.000 de mingi pe zi.

Doprava 79

Descriere tehnică

Dimensiuni230 mm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...