Mikado din lemn Outdoor Eichhorn bambus colorat 41 bețe 50 cm lungime

Detalii privind produsul

Mikado din lemn Outdoor de la producătorul german Eichhorn este un joc excelent cu care toți copiii de la vârsta de 3 ani. Mikado este format din 41 de bețe de bambus colorate, care ating o lungime de 50 cm și un diametru de 6 mm. Bețele sunt ambalate într-un pachet practic, pot fi transportate cu ușurință, le puteți duce într-o călătorie sau în vacanță. Jocul Mikado trebuie jucat pe o suprafață cât mai dreaptă posibil - pe podea, gresie, beton sau gazon. Principiul jocului este de a plasa toate bețele la pământ. Jucătorii încearcă să scoată bețele de pe pământ fără a atinge alte bețe care nu trebuie să se miște. Copilul își testează dexteritatea și îndemânarea, încercând să obțină mai multe bețe decât adversarul său.

În producția jucăriei a fost utilizat lemnul tratat cu atenție, astfel încât copiii se distrează cu un produs de cea mai înaltă calitate. Suprafața moale, tratată cu grijă a bețelor de bambus va oferi copiilor cea mai bună experiență de joacă. Mikado poate fi jucat cu frații, prietenii, dar și cu părinții lor. Ei își dezvoltă abilitățile motorice, viziunea spațială și câștigă încrederea în sine cu fiecare joc câștigat. Când manipulează bețele din lemn, copilul își dezvoltă și o atitudine pozitivă față de natură.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță

Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului5*5*50 cm
Lungime intreaga50 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,00 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...