Măsuţă pentru copii KidTable Smoby verde/albastru/rosu cu protecţie UV de la 18 luni

Detalii privind produsul

Măsuța KidTable pentru copii este într-adevăr un mobilier modern și unic de grădină de la producătorul franțuzesc Smoby, care este potrivit atât băieților, cât și fetițelor de la 18 luni. Măsuța se achiziționează în 3 combinații de culori, adică culorile verde, albastru și roșu astfel că potrivit gustului dumneavoastră puteți alege 1 combinație de culoare. Datorită protecției UV acestea își păstrează culoarea vie timp de mulți ani, culorile nu se decolorează. La măsuță încap confortabil 4 copii, frații, prietenii vor mânca cu plăcere în compania celuilalt, chiar în curte sau și în locuință. Această măsuță mică completează minunat căsuțele Smoby, dar se va potrivi perfect și cu celelalte accesorii de grădină, precum scăunelele KidChair, taburetul KidStool și banca KidBench. 

Măsuța s-a fabricat din material de plastic de primă clasă datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding. Această tehnologie garantează rezistența înaltă și stabilitatea produselor Smoby. Picioarele stabile, robuste ale măsuței au fost fabricate potrivite și pentru distracția interioară. Colțurile acesteia sunt neted rotunjite astfel că, îi veți știi în siguranță pe copii dumneavoastră în timpul jocului, suprafața din plastic este netedă la atingere. Înălțimea acesteia este de 45 cm astfel că, și cei mai mici vor putea ajunge confortabil la aceasta. Dimensiunea măsuței este de 76*52*45 cm, greutatea 3,9 kg. Mutarea măsuței practice este ușoară, montarea acesteia este rapidă. 

Măsuța de grădină de la producătorul Smoby le oferă copiilor spațiu suficient la desenare, colorare, dar în timpul luării mesei, măsuța oferă o gustare confortabilă în comun pentru frați, prieteni. Pe măsuță copii se pot juca joc de societate sau pot asambla puzzle și poate fi accesoriul foarte util chiar și a petrecerii de grădină. Aceasta va fi decorul perfect al grădinii, curții, terasei, are un efect stimulator asupra abilităților sociale ale copiilor, la stimularea fanteziei și imaginației lor. Măsuța se poate folosi întregul an, în lunile mai reci în interior, în lunile plăcute, calde, însorite în exterior. 

Producătorul franțuzesc renumit Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic de calitate timp de, decenii. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp plăcut, neted, moale la atingere. Fiecare colț al fiecărui produs Smoby este rotunjit ca în timpul jocului să-i evite pe copii dumneavoastră eventualul pericol de rănire. Culoarea jucăriilor Smoby are un efect stimulator asupra imaginației și fanteziei copiilor.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni76*52*45 cm
Inaltimea produsului45 cm
Dimensiunile ambalajului54*12*79 cm
Lungime intreaga76 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,9 kg
Observaţie1 pcs
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...