Măsuță didactică Youpi Baby Smoby electronică cu sunete și lumini de la 6 luni

Detalii privind produsul

Măsuța minunată de jucărie pentru dezvoltarea abilităților Youpi Baby este o jucărie minunată pentru dezvoltarea abilităților de la producătorul franțuzesc Smoby de care se va îndrăgosti fiecare copil de la 6 luni. Măsuța de jucărie, care strălucește în combinația de culori verde-albastru-alb este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fetițe. Măsuța pentru dezvoltarea abilităților s-a fabricat din material de plastic de calitate, a cărui colțuri sunt rotunjite și oferă o experiență plăcută, netedă și moale la atingere pentru pielea copilașului. Datorită picioarelor groase a jucăriei pentru dezvoltarea abilităților celor mai mici, aceasta este puternică și stabilă astfel că, nu trebuie să vă faceți griji pentru siguranța copilașului dumneavoastră. În partea din mijloc a măsuței s-a fabricat o parte de ședere pentru cei mai mici în care se vor putea întoarce confortabil la 360°. Măsuța de jucărie aproape că, oferă experiența caruselului pentru copilaș astfel că, în timpul rotirii va ajunge la fiecare jucărie, va face cunoștință și se va juca cu ele. Jucăriile de pe măsuța de jucărie sunt decorate cu imaginile plăcute ale figurinelor fabuloase Cotoons, dar pe copilașul dumneavoastră năzdrăvan îl vor fascina garantat efectele sonore și luminoase.  

Floarea minunată care va oferi distracție cu melodii și care luminează va trezi instantaneu atenția celor mai mici și ei singuri vor învăța să o pornească sau structura distractivă, care ajută la dezvoltarea abilităților motorice. Prin intermediul jucăriilor li-i se vor dezvolta vederea în spațiu, coordonarea celor mai mici, în timp ce vor încerca să ia în mână jucăriile, să le apese, să le rotească, să le strângă. Avantajul mare al măsuței de jucărie este acela că, scaunul din mijloc se poate acoperi cu un capac astfel că, măsuța de jucărie cu scaun se va transforma instantaneu într-o măsuță clasică, pe care copilașul dumneavoastră va putea desena, se va putea juca sau va putea și mânca. Partea din textil a scaunului se poate da jos și se poate spăla la 30°. Jucăria pentru dezvoltarea abilităţilor funcționează cu baterii LR44, care sunt incluse în ambalaj. Bateriile se folosesc pentru testare astfel că, vă indicăm schimbarea cât mai grabnică a acestora. Măsuța de jucărie pentru cei mai mici are o dimensiune de 69*69*70 cm, în timp ce înălțimea măsuței este de 70 cm. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic. Plasticul pe jucării Smoby este solid, rezistent, moale și neted pentru mâinile copiilor, plăcut la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează fantezia și imaginația copilului. Jucăria îi va fascina pe copii, astfel că este un cadou minunat pentru fiecare copil hiperactiv. Fabricarea jucăriilor sunt strict controlate, jucăriile îndeplinesc cele mai stricte standarde de siguranță. Smoby garantează calitatea franceză, designul original și un produs unic. Măsuţa pentru copii Youpi este una dintre cele mai moderne mese pentru dezvoltare a abilităţilor de, designerii cei mai buni din Franța.

Caracteristici

  • măsuţa de jucărie pentru dezvolarea abilităţilor pentru cei mai mici
  • jucărie multicuncţională
  • redă melodii şi luminează
  • scaunul se roteşte într-un unghi de 360 de grade
  • combinaţie minunată de culoare
  • potrivit de la 6 luni
  • din plastic de calitate, neted, plăcut
  • funcţionează cu 2 baterii LR44
  • ajută la dezvoltarea motoricii fine, gândirii logice, fanteziei şi creativităţii
  • produs franţuzesc de calitate
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni69*69*70 cm
Inaltimea produsului70 cm
Dimensiunile ambalajului70*17*72 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate4,1 kg
ObservaţieBattery: 2 x AG13/LR44 included
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...