Măsuță didactică Activity Table Cotoons Smoby cu sunete, lumini și multe funcții de la 12 luni

Detalii privind produsul

Măsuța didactică Activity Table din seria populară Cotoons este o jucărie frumoasă didactică și multifuncțională, cu care se pot juca copiii de la 12 luni, timp în care își vor dezvolta abilitățile cognitive și motorii. Măsuța didactică stă pe 4 picioare solide și stabile, este confecționată din plastic de calitate, care este catifelat la atingere. Copiii se vor bucura de efectele sonore și luminoase electronice în timp ce își vor antrena abilitățile. Îi așteptă schimbarea cerculețelor, catapultă de jucărie, oglindă rotativă și tobogan de apă, pe care își vor lansa mingiuțele.

Instrumentul didactic include și cuburi frumoase cu imprimare, pe care copilul învață să le introducă în deschizăturile special concepute. Dacă sunt introduse corect, cuburile sunt colectate în piciorul măsuței, astfel încât copiii să se poată distra în continuare. Prin acest joc, copilul își antrenează abilități motrice fine, recunoscând în același timp diferite culori și forme ale cuburilor. Pe măsuță se află o mulțime de piese în mișcare, care îi vor distra pe cei mici ore întregi. Jocul dezvoltă, de asemenea, gândirea logică și auzul celor mai mici. Dimensiunile produsului sunt 47*47*49 cm, cu o înălțime de 49 cm, care este înălțimea ideală pentru copiii tăi. 

Smoby este un renumit producător francez de jucării din plastic pentru copii. Plasticul este durabil, rezistent, dar în același timp moale și plăcut și catifelat la atingere pentru mâinile delicate ale copilului. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a vă menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, de aceea sunt cadoul ideal pentru cei mai mici copilași. Procesul de producție al jucăriilor este strict controlat și îndeplinește cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni47*47*49 cm
Inaltimea produsului49 cm
Dimensiunile ambalajului49*15*58 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,6 kg
ObservaţieBattery: 2 x LR44/AG13 1.5V included
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...