Măsa de lucru cu o macara funcțională Black&Decker Bricolo Builder Smoby cu mașină și trusă de găurit cu 94 de accesorii înălțime de 117 cm

Detalii privind produsul

Măsuța de lucru Black&Decker Bricolo Builder de la producatorul francez Smoby este un cadou grozav pentru toti copiii și in special pentru baietii de la 3 ani carora le place sa se joace de-a reparatorii și meseriasii. Măsuța de lucru de ultimă generație are o macara funcțională cu braț mobil, cu care copiii pot transporta toate piesele de care au nevoie pentru reparațiile și asamblarea lor. Se pot baza pe un set de 94 de accesorii, inclusiv o mașină de găurit mecanică cu 2 accesorii, o menghină, un fierăstrău, un clește, o șurubelniță, chei de asamblare, un ciocan, o menghină, șuruburi și multe alte piese de asamblare. Atelierul include și un joc de construit al unui camion.

Masa de lucru pentru băieti este realizată din plastic rezistent cu o suprafata netedă, se sprijina pe 4 picioare stabile. Oferă copiilor mult spațiu de depozitare și un perete suspendat pentru uneltele de lucru. Măsuța este echipată cu găuri de montare pentru piesele de ciocan, în partea sa frontală există o riglă mecanică. Dimensiunile atelierului sunt de 82*34*117 cm. Este foarte important să-i îndrumăm pe mici să se joace meseriile adulților. Într-un mod jucăuș, ei abordează lumea adulților, încearcă și descoperă ce include viața unui astfel de reparator.

Prin intermediul atelierului pentru copii se dezvoltă abilitățile motorice și abilitățile de mișcare. Utilizarea instrumentelor și asamblarea unei mașini de jucărie sprijină, de asemenea, dezvoltarea gândirii logice și a concentrării. Copiii își dezvoltă imaginația și creativitatea atunci când se joacă de-a reparații în casă sau afară. Ei descoperă, cercetează, repară, demontează, asamblează. Toate aceste oportunități de joacă, distracție și învățare jucăușă sunt oferite de acest uimitor set de reparații Smoby pentru băieți, cu un design original.

Smoby aduce copiilor de ani de zile jucării de top cu design francez. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrag fiecare copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni82*34*117 cm
Inaltimea produsului117 cm
Dimensiunile ambalajului60*16*77 cm
Lungime intreaga82 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,76 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...