Măsuţă mică de joacă Cotoons Youpi Smoby cu jucării albastre de la 6 luni

Detalii privind produsul

Măsuţa Smoby Youpi Baby Cotoons pentru copii cu numeroase funcţii este recomandată pentru distracţia micuţilor de la vârsta de 5 luni. Înălţimea măsuţei este de 45 cm. În mijlocul măsuţei se află un scaun în care poate sta micuţul dvs. şi în care el se va putea întoarec spre toate laturile mesei pline de jocuri, de zornăitoare, se va putea juca cu cuburi şi va fi mereu în preajma dvs. Măsuţa are funcţii multiple, mai târziu centrul mesei poate fi acoperită, iar scaunul va deveni o măsuţă clasică pentru jocuri, pe care se poate juca, desena, ba chiar şi mânca.

Această măsuţă de joacă din plastic pentru cei mai mici străluceşte în culoare splendidă albastră cu scaun verde şi cu accesorii galbene pe măsuţă. Aceasta este o măsuţă de joacă foarte drăguţă decorată cu autocolante cu figurinele Cotoons. Jocul cu această maşinuţă contribuie la dezvoltarea coordonării şi a stabilităţii la copii. Jocul cu accesoriile stimulează dezvoltarea abilităţilor motrice. Măsuţa este dotată cu o oglindă, care se află în mijlocul florii şi în care micuţul dvs. va putea urmări ce se petrece în jurul lui.

Dimensiunile sale sunt 60*45*60 cm. Măsuţa este fabricată din plastic de calitate, care oferă o senzaţie catifelată şi plăcută pentru mânuţele copiilor. Marginile rotunjite ale măsuţei garantează că micuţul dvs. va fi în maximă siguranţă cu acest joc. Copiii, cu această măsuţă de joc, vor avea parte de numeroase clipe amuzante. Produsele Smoby sunt de înaltă calitate şi au certificat de calitate. Smoby este o companie franceză recunoscută care se ocupă cu producerea jucăriilor de calitate pentru copii din materiale inofensive pentru sănătate.

Caracteristici

  • măsuţă didactică pentru cei mai mici copii
  • joc cu funcţii multiple
  • cu scaun pentru bebeluşi
  • numeroase jocuri colorate şi interesante
  • culoare albastră pentru băieţi
  • este ideală de la vârsta de 5 luni
  • plastic de calitate şi catifelat
  • întreaga înălţime este de 45 cm
  • ajută la dezvoltarea motricităţii fine, a gândirii logice, a fanteziei, a creativităţii
  • produs francez de calitate
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni60*45*60 cm
Inaltimea produsului45 cm
Dimensiunile ambalajului60*20*62 cm
Lungime intreaga60 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate4,50 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...