Măsuța cosmetică electronică My Beauty Center 3in1 Smoby coafor și cosmetică cu salon de unghii și 32 de accesorii

Detalii privind produsul

Încântați-vă copiii cu un studio cosmetic de top de la producătorul francez Smoby. Măsuța electronică de înfrumusețare My Beauty Center 3in1 va oferi băieților și fetelor de la vârsta de 3 ani un program complet de wellness, în cadrul căruia se vor juca de-a coafori, make-up artiști și manichiuriste. Măsuța cosmetică este formată din două părți, care pot fi împărțite într-o formă de L, în timp ce copiii se pot juca în 3 zone de joacă, care sunt echipate împreună cu un set bogat de 32 de accesorii cosmetice. Salonul cu un design delicat roz-albastru-alb este popular printre copiii și aceștia se vor juca ani de zile cu el.

Când se joacă de-a coafeze, fetele au la dispoziție un scaun roz, pe care își așează clienții, și o oglindă rotundă reglabilă din material de cea mai bună calitate, sigură pentru copii. Când își aranjează părul, folosesc un uscător electronic de păr cu 2 atașamente, care emite sunete și lumini, o placă, un piaptăn, o perie, accesorii pentru păr, foarfecă și o frumoasă cordeluță argintie. Salonul de coafură este dotat cu mult spațiu de depozitare, rafturi, 2 sertare și o cutie de deschidere practică, astfel încât vor putea curăța toate accesoriile după fiecare joacă.

Atunci când se joacă de-a manichiuriste și make-up artisti, copiii se vor distra cu 2 oje, o paletă de de farduri pentru ochi, rujuri cu funcție mecanică, rimel și o cremă. Echipamentul include, de asemenea, o replică a unei lămpi UV electronice pentru întărirea lacurilor cu gel, care emite sunete și lumini. Datorită acestuia, copilul va obține o experiență și mai realistă din fiecare joc. După terminarea unghiilor, micuța dvs. poate pune un inel decorativ mare pe degetul clientei. Partea centrală a salonului de înfrumusețare este echipată cu o chiuvetă și un duș de mână. Aici, micuța coafeză poate spăla cu atenție părul clientelor sau al păpușei, care nu face parte din pachet.

Partea din față a salonului este rezervată pentru plăți pentru accesorii și proceduri la care a fost supus clientul în centrul de înfrumusețare. Este decorată cu un suport cu inscripția Beauty Center, lângă care copilul stabilește plăcuța, dacă salonul este deschis sau închis (în engleză). Accesoriile de înfrumusețare destinate vânzării pot fi descărcate de micii comercianți pe rafturi sau într-un compartiment practic. Clienții plătesc cu un card de plată care poate fi introdus în terminal și de acolo preiau dovada cumpărării. De asemenea, salonul este dotat cu o casă de marcat practică, în care pot stoca numerarul primit. Pe tejghea există și o broșură rotativă cu prețuri pentru procedurile și accesoriile furnizate.

Centrul cosmetic are dimensiuni totale de 98*5 *101 cm, poate fi rapid aranjat în formă de L și pliat din nou într-o formă compactă. Este fabricat din plastic de cea mai înaltă calitate, fiind rezistent și moale la atingere. Copiii se joacă jocuri pentru diverse profesii, descoperă lumea adulților. Învață la ce servește fiecare accesoriu cosmetic și cum să-l folosească corect. Măsuța cosmetică va fi folosită atât de băieți, cât și de fete, iar frații și prietenii se vor distra cu ea. Ei își dezvoltă abilitățile de comunicare, socializează mai repede și capătă un sentiment de responsabilitate. Prin manipularea accesoriilor, aceștia își îmbunătățesc abilitățile motorice, concentrarea și gândirea logică.

Smoby este un producător franțuzesc de top de jucării din plastic de cea mai bună calitate. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile delicate ale copiilor. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copiii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby dezvoltă în mod cuprinzător copiii, le modelează personalitatea și impresionează chiar și cel mai mic copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță, sunt o garanție a calității franceze de top și an un aspect modern.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni98*52*101 cm
Inaltimea produsului101 cm
Dimensiunile ambalajului66*26*75 cm
Cu baterieDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,9 kg
NoteBattery: 5 x AAA/LR03 (not included)
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...