Măsuţă cosmetică cu scăunel Hello Kitty Smoby și 10 accesorii

Detalii privind produsul

Încântați-vă copilașii cu propriul salon cosmetic. Măsuța cometică cu scăunel din atelierul producătorului franțuzesc Smoby, va va încânta toți copilașii, mai ales fetițele de la 3 ani. Măsuța elegantă roz și alb, cu oglindă și scăunel îi va încânta pe cei mici cu motivul animat Hello Kitty. Suprafața sa este decorată cu imaginile popularei pisici, care este cunoscută de copilașii din întreaga lume. Micuțele coafeze se vor bucura de un set bogat de 10 accesorii în care se află 3 inele, piaptăn și un piaptăn mic, colier, o brățară, banderolă și 2 sticluțe pentru parfum.

Toate piesele din plastic de pe măsuța cosmetică sunt confecționate cu privire la siguranța copilului dumneavoastră. Măsuța include, de asemenea, o oglindă reglabilă cu emblema Hello Kitty, care este confecționată din material de cea mai bună calitate, fiind sigură pentru copii. Toate accesoriile cosmetice pot fi depozitate în sertarele practice sub oglindă. Fetele vor putea să se uite la reflecția lor, să aibă grijă de păr și să se joace cu prietenele de-a coafeza, astfel se vor apropia de lumea adulților. Prin joacă își dezvoltă abilitățile motrice și își dezvoltă simțul estetic și de design. Atunci când se joacă cu prietenii și frații, își îmbunătățesc, de asemenea, abilitățile de comunicare. Dimensiunile măsuței pentru copii sunt de 49*36*94 cm, capacitatea maximă de încărcare a scaunului este de 50 kg.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni49*36*94 cm
Inaltimea produsului94 cm
Dimensiunile ambalajului49*19*64 cm
Lungime intreaga49 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,4 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...