Măsuță cometică și taburet Frozen Hairdresser 2in1 Smoby cu oglindă și 10 accesorii

Detalii privind produsul

Măsuță cometică și taburet Frozen de la producatorul francez Smoby este un cadou minunat pentru toti copiii si in special fetele de la 3 ani. Frumoasa măsuța albastră cu o oglindă și un taburete îi va încânta pe cei mici cu motivul animat al Regatului de gheață. Suprafața sa este decorată cu imagini ale prințeselor Anna și Elsa, cunoscute de copilașii din întreaga lume. Măsuța cosmetică include și un set de 10 accesorii: 3 inele, piaptăn, colier, brățară, bentiță și 2 sticle de parfum.

Toate piesele din plastic de pe masa de toaleta sunt realizate cu margini rotunjite, tinand cont de siguranta copilului dumneavoastra. Masa include, de asemenea, o oglindă reglabilă cu o emblemă de basm, care este realizată din material de înaltă calitate fiind sigură pentru copii. Toate instrumentele cosmetice pot fi depozitate în sertare practice sub oglindă. Fetițele vor putea să-și privească reflectarea după pofta inimii, să aibă grijă de părul lor, iar împreună cu prietenii se vor putea juca de-a cosmeticieni, se vor apropia de lumea adulților. Își dezvoltă abilitățile motorice, dexteritatea și își dezvoltă simțul estetic și abilitățile de comunicare.

Producătorul francez Smoby aduce de ani de zile copiilor jucării de cea mai bună calitate cu design adevărat francez. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrag fiecare copil mic. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni49*36*87 cm
Inaltimea produsului87 cm
Dimensiunile ambalajului49*20*64 cm
Lungime intreaga49 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,34 kg
Capacitate maximă admisăNosnosť taburetky: max 50 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...