Măsuţă cosmetică Frozen 2in1 Smoby cu scăunel şi 10 accesorii

Detalii privind produsul

Măsuța cosmetică, Smoby pentru copii cu motivul popular şi fabulos, Regatul de gheaţă-Frozen s-a fabricat pentru prințesele adevărate de la 3 ani, a căror inimi a fost cucerită de povestea aventuroasă a prinţeselor Ana şi Elsa. Combinația de culori atractive mov, albastru şi alb împreună cu ornamentele minunate decorative și fabuloase, completată cu detalii va oferi o senzație plăcută. Oglinda mare predominată de pe măsuță s-a fabricat din material de înaltă calitate, iar datorită acestuia este complet sigură și pentru cei mai mici copii. Măsuţa fabuloasă de cosmetică, Smoby se va putea folosi şi ca, coafor în acelaşi timp. Măsuţa se va putea demonta uşor de pe, picioare şi se va putea folosi separat. Înălţimea totală a măsuţei este de 94 cm, dimensiunea de 49*36*94 cm. Măsuţa cosmetică cu numeroase accesorii vor transforma jucăria într-adevăr într-una unică şi prinţesa dumneavoastră mică se va înfrumuseţa timp de multe ore în faţa măsuţei de cosmetică.

Smoby este un producător franţuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din materie primă de calitate de top, rezistentă şi sigură. Datorită măsuţei cosmetice Prinţese, fetiţa dumneavoastră va petrece multe ore cu înfrumuseţarea și astfel va îmbrăca rolul unei prinţese adevărate. Măsuţa cosmetică conţine şi un scăunel, a cărui înălţime este de 28 cm şi capacitatea de greutate 50 kg. Măsuţa cosmetică a fost îmbogăţită cu 3 spaţii de, depozitare, unde mica dumneavoastră prinţesă îşi va putea aşeza cele 10 accesorii minunate şi utile. Aceasta este îmbogăţită cu un colier mov deschis, bentiţă mov închis îmbogăţită cu inimioare pentru bucuria copiilor.

Desigur, colierul nu poate fi fără o brăţară cu, care se completează și pe care se află de asemenea imaginea prinţeselor. Setul conţine şi 3 inele în nuanţele culorii mov. Desigur că, jucăria conţine şi 2 sticle de parfum decorate cu imaginile prinţeselor Disney, dar şi un pieptăn util. Suprafaţa de lucru a măsuţei cosmetice este albă şi aceasta este de asemenea decorată cu imaginile minunate ale prinţeselor Disney. Măsuţa cosmetică stă pe 4 picioare stabile, străluceşte în combinaţia de culori mov-alb şi motivul fabulos Prinţese o va transforma într-una mai unică.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni49*36*94 cm
Inaltimea produsului94 cm
Dimensiunile ambalajului49*19*64 cm
Lungime intreaga49 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,4 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...