Masă de machiaj Enchantimals 2in1 Smoby cu scăunel şi 10 accesorii

Detalii privind produsul

Măsuța cosmetică 2în1 cu scăunel de la producătorul franțuzesc renumit Smoby este o jucărie minunată pentru fetițele de la vârsta de 3 ani. Măsuța cosmetică pentru fetițe strălucește într-o combinație de culori mov-albastru-roșu, suprafața acesteia este decorată cu ornamente, aproape că, este visul îndeplinit al fiecărei fetițe. Pe măsuța cosmetică apar imaginile minunate ale eroinelor fabuloase preferate Enchantimals, împreună cu animăluțele lor preferate, care trăiesc în pădurea fanteziei magice Everwilde în mijlocul farmecelor. Acest motiv fabulos, minunat de frumos o va cuceri pe, prințesa dumneavoastră din prima clipă și se va înfrumuseța cu mare bucurie în fața măsuței cosmetice timp de mulți ani. 

Fetița dumneavoastră va putea folosi măsuța cosmetică ca și un salon de cosmetică sau chiar și coafor. Măsuța se poate demonta ușor de pe, picioarele sale și se poate folosi separat. Oglinda mare, care se poate roti predomină pe măsuță este fabricată din material de calitate înaltă, datorită acestuia este pe deplin sigură și pentru copii mici. Măsuța minunată conține multe accesorii frumoase precum 3 inele, brățară, 2 pieptene, flacoane cu parfum, colier și bentiță. Accesoriile care strălucesc în culorile roz-roșu și decorate cu imagini le va putea depozita în 3 sertare practice. Cu această măsuță superbă de cosmetică și cu accesoriile, care aparțin de aceasta fetița dumneavoastră și prietenele ei se vor înfrumuseța și distra împreună cu plăcere. 

Măsuța cosmetică s-a fabricat din material de plastic de calitate de clasa întâi, a cărei suprafețe este netedă, plăcută la atingere. Colțurile rotunjite le oferă copiilor o joacă sigură. Datorită celor 4 picioare puternice măsuța este stabilă. Suprafața de lucru a măsuței pentru fetiță este de culoare mov și este decorată cu imaginile Enchantimals. Înălțimea măsuței este de 94 cm și dimensiunile sale totale sunt de 49*36*9 cm. Măsuța conține și un scăunel de culoare albastru-mov al cărui înălțime este de 28 cm, capacitatea sa de greutate este de 50 kg. 

Măsuța cosmetică are un efect foarte bun asupra dezvoltării fanteziei și imaginației fetițelor. Prințesa dumneavoastră mică își va da seama foarte rapid pentru ce se folosește fiecare accesoriu.De acum înainte se va înfrumuseța împreună cu prietenele sale, vor învăța bazele îngrijirii părului în timp ce li-i se dezvoltă abilitățile lor motorice fine, abilitățile lor de comunicare, li-i se îmbogățește vocabularul. Măsuța cosmetică cu, scăunel de la Smoby este o jucărie minunată, care are un efect dezvoltator în mai multe moduri asupra copiilor. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic de calitate timp de, decenii. Materialul din plastic de bază al jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp neted și plăcut pentru pielea bebelușului. Acesta este neted la atingere. Fabricarea jucăriilor Smoby este strict controlată astfel că, fiecare jucărie corespunde standardelor de siguranță.  Fiecare colț al tuturor jucăriilor Smoby este rotunjit ca în timpul jocului copii să fie în siguranță. Dacă v-ați dori ceea ce este mai bun pentru copilașul dumneavoastră atunci alegeți marca Smoby.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni49*36*94 cm
Inaltimea produsului94 cm
Dimensiunile ambalajului49*19*64 cm
Lungime intreaga49 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,4 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareaviolet
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...