Măsuță cosmetică Disney Princess 2in1 Hairdresser Smoby cu scăunel și 10 accesorii de înfrumusețare înălțime de 94 cm

Detalii privind produsul

Măsuță cosmetică Disney Princess de la producatorul francez Smoby este un cadou excelent pentru toate fetele de la vârsta de 3 ani. Măsuța frumoasă roz cu o oglindă și un scaun îi va încânta pe cei mici cu o motivul animat al prințeselor Disney. Măsuța cosmetică de poveste este decorată cu poze cu prințese, designul original și detaliile fin prelucrate cu precizie, vor încânta copilul la prima vedere. Cănd se joacă de-a cosmeticiene, copiii vor folosi 10 accesorii, printre care vor găsi 3 inele, un piaptăn, o perie, un colier, o brățară, o bentiță si 2 sticle pentru parfum.

Toate piesele din plastic de pe măsuță de toaletă sunt realizate cu margini rotunjite ținând cont de siguranța copilului dumneavoastră. Măsuța include, de asemenea, o oglindă reglabilă cu motiv de basm, care este realizat din material de înaltă calitate, fiind sigur pentru copii. Toate accesoriile cosmetice pot fi depozitate în sertare practice sub oglindă. Fetițele vor putea să se admire în oglindă, să aibe grijă de părul lor, iar alături de prietenii lor se vor putea juca un joc în a deveni cosmeticiană și se vor apropia de lumea adulților. Își vor dezvolta abilitățile motorice, dexteritatea și își vor dezvolta simțul esteticii și abilitățile de comunicare.

Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate realizate din materiale testate clinic. Materialul din plastic este solid, durabil și în același timp moale și neted pentru mânuțele copilului. Fabricarea de jucării este controlată, corespunde și celor mai stricte cerințe. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, designul original și produsele unice. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este strict controlat, jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni49*36*94 cm
Inaltimea produsului94 cm
Dimensiunile ambalajului49*20*64 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Capacitate maximă admisămax. 50 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...