Măsuță de lucru Activity Kiddieland cu sunete și lumini cu unelte si forme de la 18 luni

Detalii privind produsul

Măsuță de lucru Activity de la Kiddieland este o jucărie potrivită copiilor de la vârsta de 18 luni. Jucăria are un design frumos și sofisticat, care va încânta fiecare copil. Măsuța de lucru funcționează pe baterii și are diferite efecte sonore și luminoase. Măsuța de lucru pentru copii este în același timp o jucărie minunată didactică pentru copii, cu ajutorul căreia copilul învață să deosebească formele și culorile, își dezvoltă sensibilitatea tactilă, abilitățile motorice și gândirea logică. Culorile vioaie ajută la dezvoltarea imaginației și au un impact pozitiv asupra dezvoltării copilului.

Prin intermediul acestei măsuțe de lucru Kiddieland, micul dvs. meșter se poate juca în mai multe feluri. Poate să înșurubeze sau să introducă cuburile cu imagini în masuță prin diferite deschizături vesele. Aceste cuburi pot fi apoi scoase dintr-un sertar, care se află în partea de jos a măsuței de lucru. Măsuța de lucru mai conține de asemenea și un fierăstrău pentru copii și un metru glisant în partea din față a măsuței de lucru. Măsuța de lucru are un ambalaj frumos, deci este un cadou frumos și convenabil pentru fiecare copil.

Uneltele colorate, cu care se joacă copilul, sunt extrem de sigure pentru copilul dvs. și pentru mediul înconjurător. Măsuța de lucru redă sunete ca uneltele reale în timpul lucrului, precum șlefuitorul, burghiul, sau o șurubelniță. Masa de lucru este o jucărie potrivită de la de 18 luni. Bateriile sunt incluse în pachet. 

Kiddieland este un producător de jucării pentru copii și bebeluși care operează pe piața mondială încă din 1998 și care a obținut licența pentru produsele Disney în 2002. Producătorul Kiddieland este extins pe piață americană și, în mare măsură, și în Europa. Oferă jucării cu un design frumos, culori vesele, cu efecte sonore și luminoase, cu motive fabuloase la prețuri rezonabile. Scopul lor este acela de a oferi jucării cu care cei mici nu numai că se vor distra, dar vor învăța multe.

Caracteristici

  • design sofisticat și creativ

  • pentru copiii de la vârsta de 18 luni

  • melodii, efecte sonore și luminoase

Doprava 79
Descriere tehnică
VârstăDe la 18 luni
Dimensiuni28*17*29 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...