Măsuţă multifuncţională pentru dezvoltarea abilităţilor Cotoons Youpi Smoby albastru de la 6 luni

Detalii privind produsul

Măsuţa didactică de joacă Smoby Youpi este o jucărie splendidă şi minunată care dezvoltă abilităţile şi de care se va îndrăgosti fiecare copilaş. Este ideală de la vârsta de 5 luni. Străluceşte în culoare verde-albă cu margine albastră, datorită căruia este recomandată mai ales băieţilor. Măsuţa didactică de joacă are marginile rotunjite, datorită căruia copilul dvs. nu se va răni. Este fabricată din plastic de calitate care este fin şi neted la atingere. Jucăria didactică pentru cei mai mici, datorită picioarelor frumoase şi solide, este puternică şi stabilă. Scaunul din interior poate fi rotit la un unghi de 360°, astfel copilul se poate roti chiar şi individual pentru a cunoaşte mediul înconjurător. Opțiunea de rotație a scaunului permite micuţului dvs. să aibă acces la toate jucăriile de pe masă şi se vor putea familiariza cu obiectele din jur. Jucăriile de pe măsuţă sunt electronice, luminează, se rotesc, redă melodii şi cântă, iar măsuţa este decorată cu imaginile eroilor Cotoons. Dimensiunile jucăriilor pentru cei mai mici sunt 69*69*70 cm.

Jucăriile didactice de pe masa pentru copii sunt concepute pentru a stimula dezvoltarea optimă a copilului. Dezvoltă în special abilitățile motrice fine, vizibilitatea și capacitățile de coordonare. Copiii cu ajutorul jucăriilor se familiarizează cu culorile și formele. Datorită sunetelor se dezvoltă şi auzul fin al copilului. Se poate spune că acest joc splendid cu funcţii multiple oferă baza cunoştinţei copilului. Cel mai bun lucru despre această jucărie este reprezentată de faptul că scaunul poate fi acoperit, datorită căruia măsuţa devine o măsuţă clasică pe care se poate desena, juca şi chiar şi mânca. O parte a scaunului este acoperită cu un material textil detaşabil care poate fi spălat la 30°C. Jucăria didactică funcţionează cu 2 baterii LR44 care fac parte din ambalaj. Bateriile sunt potrivite pentru testare.

Smoby este o companie franceză recunoscută care se ocupă cu producția jucăriilor din plastic. Plasticul din care sunt fabricate jucăriile Smoby este puternic, rezistent şi catifelat la atingere. Toate jucăriile de copii au marginile rotunjite, astfel copiii se vor juca în siguranţă şi nu vor fi răniţi în timpul jocului. Culorile jucăriilor Smoby dezvoltă fantezia şi imaginaţia micuţilor, atrage atenţia lor, de aceea este cel mai perfect cadou pentru cei mai mici. Producţia jucăriilor Smoby este strict controlată, jucăriile îndeplinesc cele mai stricte standarde de siguranță. Smoby garantează calitatea franceză, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe piața europeană. Măsuţa de joacă Youpi este una dintre cele mai populare mese didactice de la cei mai buni designeri din Franţa.

Caracteristici

  • măsuţă didactică de joacă pentru cei mai mici
  • jucărie cu funcţii multiple
  • redă melodii şi luminează
  • scaunul se roteşte la un unghi de 360 de grade
  • în culoare albastră pentru băieţi
  • este ideală de la vârsta de 5 luni
  • din plastic de calitate, catifelat şi fin
  • funcţionează cu 2 baterii LR44
  • ajută la dezvoltarea motricităţii fine, gândirii logice, fanteziei şi a creativităţii
  • produs francez de calitate
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 6 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni69*69*70 cm
Inaltimea produsului70 cm
Dimensiunile ambalajului70*17*72 cm
Lungime intreaga69 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate5,15 kg
Observaţiebattery: 2x LR44
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...