Maşinuţă de tractare şi graifer Power BIG cu lungime de 41 cm de la 24 luni

Detalii privind produsul

Cele două maşini de lucru Power se prezintă cu un set fantastic de maşinuţă, cu care distracţia nu se va sfârşi niciodată. Se află o maşină de tractare în forma unei maşini mari cu un platou lung, care este de o dimensiune potrivită, ca să încapă pe ea un graifer mic. Băieţii vor aşeza uşor graiferul pe platoul maşinii de tractare şi poate şi să înceapă călătoria. În spatele maşinii de tractare se află o rampă, aceasta va ţine graiferul aşezată pe platou în timpul deplasării. Dacă platoul trebuie golită, rampa se poate plia uşor. Maşina de lucru este dotată cu roţi din cauciuc, care sunt rezistente. Roţile acesteia se curăţă uşor, nu lasă urme pe podea. Ca maşina de tractare şi graiferul sunt de culoare galbenă şi se completează perfect. Designul acestuia s-a fabricat s-a fabricat special pentru cei mai mici copii ca să îl poată prinde uşor, sa-l poată împinge, să se joace cu acesta sau să îl ducă cu ei şi să o trateze după bunul plac. Acestea sunt potrivite copiilor de la 2 ani.

Maşina de lucru s-a fabricat din material de plastic de înaltă calitate şi este ideală în camera de copil sau la joaca în exterior. Lungimea maşinii de tractare este de 41 cm. Copilașul se va juca și se va distra multe ore cu o astfel de maşină de lucruGraiferul cu încărcătorul său frontal micii constructori vor putea lua şi transporta diferite materiale de construcţii, sau alte mărfuri, lucruri mici. Colțurile rotunjite ale celor două mașini de lucru sunt rotunjite şi îi protejează pe copii de răniri. Producătorul BIG s-a gândit de asemenea la faptul că, jucăria trebuie să fie practică, astfel că, aceasta este ușor de spălat sub apă. Graiferul BIG Power maşinuţa de tractare sunt protejate de stabilizatoarele UV, deci va fi strălucitor pentru mai mulți ani, iar culorile sale nu se vor decolora nici dacă se vor juca afară în nisipar. Produsele producătorului, BIG au o garanție extinsă la 3 ani.

Mașinile de lucru, Power au fost testate de institutul german TÜV Rheinland și este în conformitate cu standardele stricte GS. BIG este un producător german renumit, care aparține de primii producători mondiali în fabricarea de jucării din plastic de înaltă calitate. Simbolul lor este un bivol, care se caracterizează prin: putere, robustețe și rezistență, iar aceleași caracteristici le au toate jucăriile BIG pentru copii. BIG folosește materiale nedăunătoare sănătăţii și de înaltă calitate pentru producție. Producătorul german reprezintă garanția calității, unicității și siguranţei astfel că, dumneavoastră niciodată nu trebuie să vă faceţi griji atunci când copilaşul se joacă.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaGermany
Dimensiuni41*12*20 cm
Inaltimea produsului20 cm
Lungime intreaga41 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,54 kg
Rotigumene
Culoareagalben
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...