Maşinuţe de jucărie Vroom Planet Smoby maşini de lucru - maşină de tractare, salvare, betonieră, basculant, pompieri şi maşină civilă de la 12 luni

Detalii privind produsul

Maşinuţă de lucru Vroom Planet de calitate europeană pentru copii, de la marca Smoby. Maşinuţa de lucru pentru copii este fabricată din plastic de calitate şi nedăunător sănătăţii, are un design frumos cu o faţă zâmbitoare şi este ideală pentru cei mai mici. Forma sa este sferică şi sigură, prin urmare copiii nu se rănesc şi nu zgârie mobila. Maşinuţa de jucărie este oferită în şase modele şi culori diferite - maşină de tractare, de salvare, betonieră, basculant, de pompieri şi civilă. Preţul se referă la un singur produs.

Maşinuţa de lucru de jucărie pentru băieţi poate fi folosită în mai multe feluri - se poate distra cu ea pe pistă de curse, pe covor cu pistă pentru maşini, în garaj de joacă, pe podea sau pe covor, acesta depinde doar de fantezia micuţului. Jocul cu un astfel de joc dezvoltă fantezia, imaginaţia şi motricitatea fină a copilului. Maşinuţa are o lungime de aprox. 7 cm. Este recomandată pentru băieţi de la vârsta de 12 luni. Producătorul francez Smoby este unul dintre cei mai importanţi producători de jocuri şi nu doar în categoria maşinuţelor de jucărie pentru copii.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiunicca 7 cm
Dimensiunile ambalajului15*37*18 cm
Greutate0,07 kg
Culoareacolorat
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...