Mașinuță cu telecomandă RC Brian´s Toyota Fast & Furious Jada lungime de 29 cm 1:16

Detalii privind produsul

Mașina cu telecomandă RC Toyota Supra într-un design original portocaliu va încânta toți copiii și în special băieții de la 6 ani. Modelul RC realist este o replică a mașinii cunoscute din filmul Fast & Furious, fiind mașina pe care a condus-o Brian. Modelul licențiat cu detalii prelucrate cu precizie va încânta fiecare fan al mașinilor rapide. Telecomanda practică cu 2 canale funcționează la o frecvență de 2,4 GHz, mașina de jucărie se poate deplasa în față, în spate și stânga-dreapta. Viteza maximă a mașinii de jucărie atinge 9 km/h, este echipată cu tehnologie de încărcare USB, bateriile pentru telecomandă sunt incluse în pachet.

Modelul de calitate la scara 1:16 are o lungime totala de 29 cm, este realizat din materiale rezistente de plastic. Fanii Fast & Furious își vor testa abilitățile și acuratețea atunci când conduc o mașină de jucărie. Astfel își vor antrena abilitățile motorice, vor învața să estimeze corect distanțele. Când evită obstacolele din interior, își dezvoltă și gândirea logică. Aspectul futurist și designul frumos al mașinii de jucărie stimulează dezvoltarea creativității și imaginației la copii.

Marca Jada este unul dintre cei mai importanți producători de figurine licențiate și realizate cu precizie, obiecte de colecție turnate sub presiune și mașini de jucărie controlate prin radio. Gama largă de jucării combină calitatea înaltă și atenția la detalii, astfel încât acestea sunt potrivite pentru copiii de toate vârstele. Produsele sunt testate și îndeplinesc criteriile stricte de siguranță. Producătorul Jada cooperează cu cele mai mari mărci din lume din domeniul divertismentului în dezvoltarea de jucării, care îi vor încânta pe fanii de film și benzi desenate.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 6 ani
Lungime intreaga29 cm
Cu baterieDa
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...