Maşinuţă cu forme de sortat Cotoons Smoby beetle cu cuburi portocaliu de la 12 luni

Detalii privind produsul

Maşinuţa cu forme de sortat Cotoons Smoby cu cuburi pentru copii este un joc splendid şi colorat, care dezvoltă abilităţile şi este ideală pentru copii de la vârsta de 12 luni. Maşinuţa pentru copii conţine diferite cuburi cu forme diferite. Maşinuţa este un joc ideal pentru dezvoltarea abilităţilor motrice fine şi a gândirii logice, precum şi pentru stimularea imaginaţiei. Acesta este un joc grozav dezvoltător de abilităţi, cu cuburi, care pot fi plasate în interiorul maşinuţei prin geamurile formate din orificii.

Designul jucăriei este veselă, colorată, străluceşte în culori de portocaliu, mov, verde şi albastru şi este decorat cu imaginile eroilor din poveştile Cotoons şi cu abţibilduri frumoase cu flori. Jocul maşinuţa pentru cei mai mici dezvoltă, de asemenea, abilităţile manuale şi dezvoltă fantezia copiilor. Cuburile pot fi chiar şi cuplate ( la capătul lor se află un cârlig sferic, care se potriveşte în gaura celuilalt cub), astfel poate fi montată din ele chiar şi un lanţ din cuburi. Maşinuţa de copii este dotată şi cu un telefon mobil de jucărie.

Aceasta este o jucărie adorată de cei mici şi poate fi chiar şi trasă - pe partea anterioară a maşinuţei poate fi legat un şnur. Maşinuţa de copii este o jucărie ideală nu numai pentru distracţiile din interiorul casei, dar este o jucărie ideală chiar şi pentru utilizarea acesteia în exterior. Maşinuţa este ideală pentru copii de la vârsta de 12 luni. Dimensiunile maşinuţei cu cuburi sunt 20*21*11,5 cm. Smoby este o companie franceză recunoscută, ale cărei jocuri sunt de calitate și în acelaş timp şi unice. Acesta este un produs european de calitate, cu certificat de calitate, care îndeplinește cele mai stricte standarde europene.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni20*21*11,5 cm
Dimensiunile ambalajului23*28*15 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,55 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...