Mașină de pompieri cu tun de apă Power Worker Fire Fighter Car Big roșie de la 2 ani

Detalii privind produsul

Mașina de pompieri cu tun de apă Power Worker este o jucărie originală și modernă, cu care toți copiii și mai ales băieții de la 2 ani se vor distra la maxim. Mașina de pompieri are roți din cauciuc, datorită cărora nu va zgăria podeaua și are un tun de apă real, care se rotește și se ajustează în înălțime. Mașina de pompieri pentru copii este realizată într-un design roșu realist și este fabricată în Germania, din plastic durabil și de înaltă calitate. Masina robustă de pompieri poate fi folosită atât în interior cât și în exterior

Funcția tunului de apă va distra copilașii ore în șir, iar prin joacă cei mici se pot simți ca niște pompieri adevărați. Rezervorul de apă are o capacitate de până la 0,75 l de apă iar copilul dvs. poate începe stingerea incendiului, prin simpla apăsare a butonului. Vehiculul de salvare modern este foarte ușor de curățat, în caz de murdărie îl puteți spăla cu ușurință sub robinet. Dimensiunile mașinei de pompieri sunt de 21*40*29 cm. Are margini rotunjite, iar suprafața acestuia este plăcută la atingere, astfel încât copilul să se poată juca în siguranță. Marca BIG oferă o garanție de până la 3 ani la produsele sale.

Acest vehicul de lucru cu apă dezvoltă imaginația și creativitatea copilului. Atât băieții, cât și fetele se joacă cu drag jocurile de profesii, apropiindu-se de lumea adulților. Prin manipularea cu jucăriile de lucru, copiii își îmbunătățesc, de asemenea, abilitățile motorii și gândirea logică. Jocurile de profesii duc copiii la responsabilitate și cooperare cu colegii lor. Masina de pompieri BIG este implicată în dezvoltarea totală a copilului.

Mașina de pompieri Fighter Car este testată de Autoritatea germană de control TÜV Rheinland în conformitate cu standardele stricte de siguranță GSBIG este o companie germană recunoscută, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor din plastic de calitate pentru copii. Jocurile mărcii germane BIG se pot mândri cu premii internaționale. Sigla mărcii BIG este un bivol care simbolizează puterea, rezistența și robustețea - și chiar acestea sunt caracteristicile mărcii. Principalul aspect al mărcii BIG este siguranța jucăriilor, iar materialele folosite nu sunt doar de calitate și reciclabile, dar sunt şi inofensive pentru sănătate. Design inconfundabil, tehnici de producție moderne și jucării care îndeplinesc toate nevoile copiilor dvs. - acesta este brandul BIG.

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni21*40*29 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*44 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,10 kg
Volum0,75 l
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...