Mașină de gunoi Power Worker BIG cu colector de gunoi și părți mobile-cu roți din cauciuc de la vârsta de 2 ani

Detalii privind produsul

Mașina de gunoi Power Worker este o jucărie minunată recomandată copiilor de la vârsta de 2 ani. Mașina originală de gunoi, care strălucește în culoare portocaliu-gri trezește un efect precum cel real. Roțile sale din cauciuc de calitate garantează stabilitatea vehiculului mic și nu deteriorează suprafața pardoselii. Colectorul de gunoi al mașinii de gunoi se poate deschide, în acesta se află un container albastru de gunoi. Elementele din plastic de calitate și durabile ale mașinii de gunoi garantează rezistența mașinii. Jucăria este fără elemente mici și se poate folosi în interior, dar și în exterior. În timpul jocului cu mașina de gunoi izbutește fantezia, imaginația copilului, i-i se dezvoltă abilitățile sale motorice și gândirea sa logică. 

Jocurile de rol cu mașina de gunoi captivează atenția copiilor timp de ore. Colțurile jucăriei sunt rotunjite astfel că pe copil în timpul jocului nu-l amenință rănirea. Dimensiunile vehiculului sunt de 33*20*23 cm , lungimea sa totală este de 33 cm. La nevoie jucăria se poate curăța sub apă curentă. Produsele producătorului BIG le testează instituții independente, care de asemenea o dovedesc calitatea acelora. Culorile mașinii de gunoi le protejează filtrul UV de decolorare. 

Producătorul german BIG are o poziție de lider pe piață în domeniul fabricării jucăriilor din plastic de calitate. Produsele producătorului le protejează filtrul UV de decolorare. Mașina de gunoi BIG a testat-o autoritatea germană de supraveghere TÜV Rheinland în armonie cu standardele stricte de siguranță GS. Logo-ul mărcii BIG este bivolul simbolul puterii, durabilității și robusteții și exact acestea sunt caracteristicile, care caracterizează produsele mărcii. Marca BIG pune un accent mare pe siguranța produselor sale astfel că, la fabricarea acestora folosește materiale de calitate și nedăunătoare sănătății. Design inconfundabil, procese moderne de fabricare și jucării, care corespund cerințelor copiilor-aceasta este marca BIG. 

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni33*20*23 cm
Inaltimea produsului23 cm
Lungime intreaga33 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate1,2 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...