Mașină de găurit electronică Black&Decker Smoby cu trei burghiuri, sunete și lumini

Detalii privind produsul

Mașina de găurit Black & Decker de la producătorul francez Smoby este o jucărie frumoasă electronică pentru micuții reparatori de la 3 ani. Redă sunete ca o mașină adevărata de găurit, are un design foarte realistic și are chiar și capacitatea de a lumina. Vine într-un set de 3 burghiuri, din care copiii pot alege cu care doresc să lucreze. Mașina de găurit pentru băieți este realizată din plastic rezistent și de înaltă calitate, cu o suprafață moale, plăcută și catifelată. Cu această jucărie superbă, băieții se vor distra timp îndelungat în timp ce vor învață cum să utilizeze uneltele de lucru și orice este necesar pentru diverse reparații.

Micuții meșteri se joacă cu drag cu uneltele de lucru, deoarece într-un astfel de joc se simt ca adulții. Este important să-i încurajăm pe cei mici să se joace de-a profesiile adulților. Într-un mod jucăuș, ei se apropie de lumea reală, încercând să descopere ce implică viața unui astfel de reparator. Prin intermediul mașinei de găurit, copilului își dezvoltă abilitățile motrice și abilitățile de mișcare. Utilizarea instrumentelor susține, de asemenea, dezvoltarea gândirii logice și a concentrării. Ei descoperă, explorează, repară, demontează, și compun. Dimensiunile produsului sunt de 17*5*22 cm.

Renumitul producător franțuzesc Smoby este un producător european de top pentru jucării moderne din plastic pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Ei atrag fiecare copil mic, așa că este cel mai bun cadou pentru cei mici. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este controlat strict, jucăriile îndeplinesc cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni17*5*22 cm
Dimensiunile ambalajului21*6*19 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Greutate0,29 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...