Mașină de găurit mecanică Stanley Smoby cu 2 extensii și accesorii

Detalii privind produsul

Mașină de găurit mecanică Stanley din atelierul designerilor francezi Smoby este o jucărie excelentă de lucru pentru toți micuții reparatori de la vârsta de 3 ani. Mașina de găuritrealistă, este realizată din plastic de înaltă calitate și durabil, cu o suprafață moale și plăcută la atingere. Acesta este echipată cu un set de 2 extensii diferite dintre care copiii pot alege în timpul jocului, cu cele două șuruburi din plastic anexate și o placă de construcție din plastic cu o suprafață sub formă de material din lemn. Cu această jucărie minunată, băieții se vor distra timp îndelungat și în același timp vor învăța cum să folosească uneltele de lucru și de ce este nevoie la diverse reparații.

Micuții meșteri se joacă cu mare drag cu uneltele de lucru, pentru că simt să fie mai aproape de adulți. Este foarte important să îi îndrumăm pe copiii să se joace de-a profesiile adulților. Într-un mod jucăuș, ei se apropie de lumea reală, încearcă să descopere ce implică viața unui meșter și reparator. Prin intermediul mașini de găurit, cei mici își dezvoltă abilitățile motorice și abilitățile de mișcările. Utilizarea uneltelor de lucru susține, de asemenea, dezvoltarea gândirii logice și a concentrării. Ei descoperă, cercetează, repară, demontează și asamblează. Dimensiunile produsului sunt 17*5*22 cm.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni17*5*22 cm
Dimensiunile ambalajului26*6*26 cm
MecanicDa
Greutate0,25 kg
Culoareagalben
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...