Mașină de găurit electronică Facom Smoby cu sunete, lumini și 2 extensii

Detalii privind produsul

Mașina de găurit electronică din ediția populară Black&Decker este o jucărie excelentă pentru toți reparatorii mici de la 3 ani. Mașina de găurit are funcții realiste electronice - după poate lumina și emite un sunet mecanic, ca și la găuritul efectiv. De asemenea, include 2 extensii (clasice și încrucișate) cu care vor putea încerca diferite lucrări de asamblare. Mașina de găurit este extrem de sigură pentru copii, este fabricat din material de plastic de înaltă calitate cu o suprafață catifelată moale. Copilașii se vor distra cu ea ore întregi. Ei pot învăța multe despre cum să folosească uneltele de lucru și de cevor avea nevoie la diferite reparații.

Micuții constructori se joacă cu mare drag drag cu accesoriile de lucru, prin intermediul cărora abordează lumea adulților într-un mod jucăuș, încearcă și descoperă ce presupune viața unui astfel de reparator. În joaca de-a reparatori, cei mici își dezvoltă abilitățile motorice, imaginația tehnică și gândirea logică. Ei învață să se concentreze pe lucruri noi, descoperind și explorând materiale, forme și culori noi. Prin asamblarea și plierea diferitelor piese, cei mici își îmbunătățesc, de asemenea, dexteritatea și viteza în rezolvarea oricărei probleme. Mașina de găurit pentru copii Smoby are dimensiuni de 17*7*22 cm, este perfect adaptată pentru mâinile mici ale copiilor.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni6*17*19 cm
Dimensiunile ambalajului17*6*19 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,3 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...