Maşină de tuns iarbă Black&Decker Smoby cu sunet mecanic

Detalii privind produsul

Copii iubesc jocurile în grădină și în curte. Bucuria lor va fi cu siguranță și mai mare datorită acestei mașini de tuns iarba Black&Decker, care este potrivită pentru toți copii și în special băieții de la vârsta de 3 ani. Masina de tuns iarba este proiectată in stilul sculelor și a uneltelor populare Black & Decker, se caracterizează printr-un design minunat de cea mai bună calitate cu funcții deosebite. Masina de tuns iarba de culoare portocalie  va impresiona copii datorită sunetului mecanic Click-click, pe care îl redă după apăsarea butonului de pornire. După pornire, micul grădinar va începe să împingă mașina de tuns iarba pentru copii, care va emite sunete de Crick-crick, astfel încât copilul dvs. va avea o experiență mai realistă.

Masina de tuns iarba pentru copii are 4 roti, ceea ce o face mai ușor de manevrat pentru copil. Datorită acestei jucării de grădină, copii își dezvoltă gândirea logică, află cum funcționează uneltele și accesoriile pentru grădină și la ce se folosesc. În plus, micii grădinari își dezvoltă abilitățile motorice, imaginația și creativitatea. Datorită jocurilor și a uneltelor de grădină, copiii își imită părinții și, astfel, se apropie de lumea adulților. Mașina de tuns iarba Black&Decker este jucăria perfectă pentru fiecare copil, realizată din material de plastic de înaltă calitate, care este durabil și absolut sigur pentru copii. Dimensiunea mașinii de tuns iarba pentru copii este de 35*26*56 cm, înălțimea mânerului este de 56 cm.

Smoby este un producător franțuzesc renumit de jucării din plastic de înaltă calitate pentru copii. Plasticul este solid, durabil, dar plăcut la atingere pentru mâinile delicate ale copiilor. Jucăriile au margini rotunjite pentru a proteja copii de rănire, în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrăgând fiecare copil mic. Procesul de fabricare al jucăriilor este strict controlat și îndeplinește, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni35*26*54 cm
Inaltimea produsului54 cm
Dimensiunile ambalajului54*27*18 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,6 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...