Mașină de tuns iarba Garden&Seasons Écoiffier cu sunete de la 18 luni

Detalii privind produsul

Mașina de tuns iarba Garden&Seasons de la producătorul franțizesc Écoiffier este o jucărie originală de grădină excelentă pentru toți copiii neastămpărați de la 18 luni. Mașina de tuns iarba turcoaz-verde este fabricată din material de plastic de înaltă calitate, cu caracteristici durabile. De asemenea, include un coș pentru iarbă, care se poate deschide și poate fi atașat în orice moment la mașină de tuns iarba. Manevrabilitatea stabilă și ușoară este posibilă datorită celor 4 roți negre și a mânerului ergonomic, adaptat pentru mâinile copiilor. La tragerea sforii roșii de pornire, mașina de tuns iarba scoate un sunet mecanic ca la pornirea efectivă. Pe rezervor se află un capac roșu de combustibil, datorită căruia joaca este mult mai realistă.

Această jucărie minunată are un efect stimulator la dezvoltarea modului de gândire logică, deoarece în timpul jocului copii se confruntă cu funcționarea uneltelor de grădină. Mai mult de atât, copilașii își dezvoltă abilitățile motorice și de de mișcare, iar culorile vioaie dezvoltă creativitatea și imaginația. Jucându-se de-a grădinari sau ajutoare în gospodărie, copiii se apropie de lumea adulților, căpătând un sentiment de responsabilitate. Dimensiunile acestei mașini de tuns iarba sunt 44*26*49 cm, înălțimea totală este de 49 cm, iar lungime de 44 cm. Mașină de tuns iarba nu are funcții electronice.

Producătorul franțuzesc Écoiffier se ocupă strict doar de fabricarea jucăriilor de calitate. Produsele sale corespund cu toate standardele europene astfel că, jucăriile sunt de asemenea potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești, Écoiffier încearcă să se abată de la această tendință în primul rând cu designul unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând cu o calitate la un preț rezonabil. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni44*26*49 cm
Inaltimea produsului49 cm
Lungime intreaga44 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,44 kg
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...