Mașina de tuns iarba XL Garden&Seasons Ecoiffier cu sunete și funcții de la 18 luni

Detalii privind produsul

Mașina de tuns iarba XL Garden&Seasons de la producătorul francez Écoiffier este o jucărie minunată de grădină excelentă pentru toți copiii neastămpărați de la 18 luni. Mașina de tuns iarba este fabricată din material de plastic de înaltă calitate, cu caracteristici durabile. De asemenea, include un coș pentru iarbă, care se poate deschide și poate fi atașat în orice moment la mașină de tuns iarba. Manevrabilitatea stabilă și ușoară este posibilă datorită celor 4 roți negre și a mânerului ergonomic, ad aptat pentru mâinile copiilor. La tragerea sforii roșii de pornire, mașina de tuns iarba scoate un sunet mecanic ca la pornirea efectivă. Pe rezervor se află un capac roșu de combustibil, datorită căruia joaca este mult mai realistă.

Prin intermediul acestei jucării de grădină, cei mici își dezvoltă gândirea logică, deoarece copiii află cum funcționează mașinile de grădină și la ce sunt folosite. Copiii își îmbunătățesc abilitățile motorii, abilitățile de mișcare, culorile strălucitoare evocă imaginația și creativitatea copiilor. Prin joaca de-a grădinar sau ajutoare în gospodărie, copiii se apropie de lumea adulților, căpătând un sentiment de responsabilitate. Dimensiunile acestei mașini de tuns iarba sunt de 74*29*54 cm, înălțime totală este de 54 cm, iar lungimea de 74 cm. Mașina de tuns iarba nu are funcții electronice.

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte cerințe europene astfel că, jucăriile Écoiffier sunt potrivite deja chiar și pentru cei mai mici. Jucăriile francezului Écoiffier se remarcă pe piață cu unicitatea lor, aspectul modern, cu siguranța lor în calitate înaltă și nu în ultimul rând este vorba despre produse oferite la preț promoțional.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni74*29*54 cm
Inaltimea produsului54 cm
Lungime intreaga74 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,89 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...