Mașină de pompieri Volvo Truck Fire Engine Majorette cu sunete și lumini 19 cm lungime

Detalii privind produsul

Mașină de pompieri Volvo Truck Fire Engine de la marca franceză Majorette va încânta toți copiii și în special băieții de la vârsta de 3 ani. Modelul cu licență oficială a mașinii de pompieri de la marca Volvo este realizat după un model real, designul său realist va impresiona atât copiii, cât și adulții. Caroseria metalică de înaltă calitate în combinație cu roțile de cauciuc și platforma culisanta arată realist, mașinuța de jucărie va încânta nu numai copilașii, ci și colecționarii. Mașina de pomieri poate emite sunete și lumini, aducând experiențe și mai realiste copiilor atunci când se joacă de-a profesia pompierilor.

Mașina de pompieri pentru copii este un accesoriu grozav, pentru fiecare colecționar. Lungimea totală a jucăriei este de 19 cm, pachetul include și 2 baterii AAA. Copiii se vor distra cu mașina de jucărie ani de zile, se pot juca cu ea independent sau o pot adăuga la jocurile de construcție și pistele Majorette. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru colecționarii mici și mari care sunt dedicați colecționării de mașini ale acestui brand popular de mașini. Copiii își dezvoltă imaginația tehnică, creativitatea și abilitățile motorice în timp ce se joacă cu o mașină de jucărie și încearcă meseria ofițerului de poliție. Aspectul realist al mașinilor Majorette și detaliile lor realizate cu precizie sunt o garanție a calității înalte și a designului european de top.

De mulți ani, marca franceză Majorette aduce copiilor mașini și jocuri de construit de cea mai bună calitate, care au fost îndrăgite de colecționari din întreaga lume. Colaborează cu mărci de automobile importante, astfel încât oferă copiilor produse de cea mai înaltă calitate pentru vehicule licențiate. Jucăriile Majorette se caracterizează prin design francez original, durabilitate ridicată și vor rezista în familia dvs. ani de zile. Gama largă de produse se concentrează nu numai pe jucării funcționale, ci și pe articole de colecție, dintre care fiecare pasionat de mașini își poate alege. Mașinile Majorette dezvoltă versatil fiecare copil.

Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni19*6*8,5 cm
Lungime intreaga19 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Note2 x AAA batteries included
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...