Maşină de îngheţată BIG Power Worker cu îngheţată - cu roţi din cauciuc de la 24 luni

Detalii privind produsul

Mașinuța de înghețată Power Worker este o jucărie frumoasă pentru copii și mai ales pentru fetele de la 2 ani, care iubesc înghețată. Mașinuța cu înghețată este fabricată din plastic de înaltă calitate, iar roțile de cauciuc fiabile, asigură o manevrare ușoară permițând copilului să se joace atât în interior, cât și în exterior. Copii își pot lua jucăriile în curte, grădină, nisipar sau se pot juca cu el acasă pe covor. Acoperișul mașinuței de înghețată este realizat într-o combinație de culori frumoase alb-roz și pe partea laterală are o ușă care se deschide, ca o mașină adevărată de înghețată.

Jucăriile de nisip dezvoltă imaginația copiilor, abilitățile motorii și gândirea logică. Jucăriile nu au margini ascuțite, așa că micuțul dvs. nu se va rănii în joc. Lungimea mașinii de înghețată este de 16 cm. În caz de nevoie, jucăria poate fi spălată cu apă de la robinet. Jucăriile BIG sunt protejate de un filtru UV, astfel încât jucăria își va păstra culorile frumoase pentru o perioadă lungă de timp. Produsele BIG sunt testate de instituții independente și subliniază calitatea produselor. Marca BIG oferă pentru produsele sale o garanție de până la 3 ani. Dimensiunile totale ale mașinii de înghețată sunt de 10*16*17 cm.

Marca germană BIG este producătorul jucăriilor de top, care a obținut premii internaționale. Logo-ul producătorului BIG este un bivol, care prezintă rezistență, durabilitate și robustețe - acestea fiind trăsăturile caracteristice ale acestui brand. Marca BIG se bazează pe siguranța produselor sale, materialele folosite sunt doar de cea mai bună calitate, ci și inofensive. Designul inconfundabil, procesele moderne de fabricație și jucăriile care îndeplinesc cerințele copiilor - acesta este brandul BIG.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaGermany
Dimensiuni16*10*17 cm
Inaltimea produsului17 cm
Dimensiunile ambalajului34*26*29 cm
Lungime intreaga16 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,2 kg
Culoareabiela,ružová
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...